Web Analytics
Jump to content

Lyd in på pc


arildbt
 Share

Recommended Posts

Hallah!

Jeg trenger en "sak" som gjør at jeg kan spille inn mine idèer på min pc for så å kunne gi disse videre til min kompis som bor et stykke unna. pr mail? I alle fall via en usb-penn som han kan få. "Saken" Må ha inngang for sang-mic.slik at jeg kan snakke/synge, i tillegg til gitar. Hva trenger jeg? Så rimelig som mulig, but No chickenshit! <_<

På fohånd, Takk! B)

Arild

Link to comment
Share on other sites

Bare tenkte at M-audio også har en liten rakker som heter Fast Track USB. Enda billigere enn PODstudio UX1 (som den nye versjonen heter) og like god kvalitet i utgangspunktet. Den store forskjellen (som også er verdt prisforskjellen for mange) er software som følger med. Line 6 har veldig god software for manipulering av det innspilte gitarsignalet (på vokal vil du nok ikke merke forksjell på dem). Bruker du uansett effektboks forran lydkortet vil du like gjerne kunne gå for M-audio sin, mens UX1 er mer spesialisert på å ta opp et "tørt" signal fra elgitar (uten effekter) og etterpå legge inn effektene og redigere. :)

Håper det hjalp litt. Er å få tak i for under 1000 kroner i alle fysiske butikker og nettbutikker i landet...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.