Web Analytics
Jump to content

Kjøpe EMG DG20? Erfaringer?


blackstrat91

Recommended Posts

Har sett en del for mye på Pink Floyd i det siste, og har fått GAS på EMG DG20 pickupsettet. Noen her på forumet som har det? eller prøvd det? Takker på forhånd for svar :)

Det er helt vanlige SA mikker med EXG og SPC kretsene inkludert.

SPC er en boost for litt mer humbuckereffekt/mellomtoneboost og EXG drar opp topp og bånn.

Har 3 gitarer med disse mikkene og jeg liker de kjempegodt, liker du Pulse livelyden til Gilmour kan du ikke gå feil med disse!

Link to comment
Share on other sites

Har 3 gitarer med disse mikkene og jeg liker de kjempegodt, liker du Pulse livelyden til Gilmour kan du ikke gå feil med disse!

Debris traff spikeren på hodet her! De låter utrolig bra, og med SPCen blir det ihvertfall et veldig allsidig oppsett. EXG har jeg ikke prøvd selv, men den gjør det vel ikke noe MINDRE allsidig... Kjør på :)

Link to comment
Share on other sites

Har sett en del for mye på Pink Floyd i det siste, og har fått GAS på EMG DG20 pickupsettet. Noen her på forumet som har det? eller prøvd det? Takker på forhånd for svar :)

Har disse på Straten min. Vil spesielt trekke fram clean-lyden, da denne er fantastisk, men får også en herlig vreng ved litt mer gain. Ved bruk av presence-knotten og en del gain, får man en god, fyldig lyd og egner seg meget godt til solo-spilling. Slenger du f.eks på en Big Muff foran, så er ikke "Time-lyden" langt unna (avhengig av forsterker, selvfølgelig).

Ved bruk av expanderen og litt mer moderat gain, så får man kjempefin lyd på akkorder. Rikelig med lyd og en herlig klang.

Nå suger jeg på å skrive anmeldelser, men får håpe dette er til litt hjelp, i alle fall! :)

Link to comment
Share on other sites

Det at det attpåtil sitter ferdig på brettet, eller det at emg har solderless er bra. Ihvertfall for meg som er lat:P

Har hørt disse og som mange over her så tror jeg ikke du kommer til å angre. Kjører selv emg på de fleste gitarene, både single og humbuckere :rolleyes:

Edited by darkz
Link to comment
Share on other sites

Takk for tipset, Aphelion. Men jeg tror jeg kommer til å gå for EMG... SPC og EXG elektronikken er en av grunnene til at jeg vil ha akkurat det settet. ;)

Dragonfire har et ferdig Gilmour oppsett de også, med de samme effektene... Og de sier det er halve prisen..

Her: Guitar Parts Online

Har selv et sett med EMG kloner fra Dragonfire, og sammenlignet med ekte vare høres de omtrent identiske ut!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Jeg kjøpte det Dragonfire Gilmour settet, og det var en skuffelse...

Det nederste pot'et funker ikke som det skal, og det er mye skurring.

Pga. litt rot med hvilken gitar jeg skulle ha det på bestillte jeg feil farge på plekterbrettet og måtte flytte alt over på et annet plekterbrett..

Kan jo være jeg har klart å ødelegge noe i flyttingen.. Orker ikke begynne å styre med retur. Det var billig, og det glapp jammen gjennom mva mafiaen også, kom rett i postkassa.

Kommer nok til å bestille et nytt sett fra EMG snart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.