Web Analytics
Jump to content

ny gitar


Sjakk
 Share

Recommended Posts

Hei! snart jul....(1 månde) og jeg skal kjøpe en gitar vil helst bestille den i november så vis jeg bestiller i des er sikkert ALT utsolgt etc...

men jeg hadde tenkt meg en Flying V eller Xplorer....hva er egentlig best av de, men er Xplorer rhytme og Flying V Lead :P?

men jeg gidder ikke og waste alle penga Gibson...yet

men da har jeg sett på

http://gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=488 Xplorer de hadde bare 1 type men det er epiphone så det er bra nok?

og

http://gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=489

mer epiphone men de 2 er dyrest og forhopentlig best, men hva burde JEG ta :P? eller bare spare opp til en gibson og greier?

Link to comment
Share on other sites

Kan du ikke ta deg litt tid til å se hva du skriver før du trykker send?

Tror begge de gitarene du linker til er ok, men jeg ville kanskje anbefalt noe som er mer behagelig å ha i fanget... Hvis du er helt nybegynner synes jeg du skulle hatt en gitar som var lettere å ha med å gjøre.

Edit: å bruke penger på gibson går ikke under kategorien waste hos meg...

Edited by denyeverything
Link to comment
Share on other sites

Jeg har jo en Epiphone Les Paul standard fra før av men vill ha noe som er til metal, for de den er ikke den beste i hvartefall

De gitarene du linker til har samme grunnkonstruksjon, samme mekanikk og samme pickups som Les Paulen din. Jeg tviler på at du vil synes de er så fryktelig mer "metal" hva angår lyd og spillefølelse..

Hvis du sier noe om hva du mener med "metal" og :

-Ikke allerede egentlig har bestemt deg for hvilken gitar du skal kjøpe

-Leser hva folk svarer deg

-Ikke spør om hundre forskjellige gitarer uten egentlig å ha noe å spørre om

-Slutter å spørre hvilke gitarer som egner seg til hvilken sjanger/artist

Skal jeg la denne tråden leve videre..

Link to comment
Share on other sites

Sjakk, det er lite trolig at de gitarene du linket til (Explorer og Flying V) er bedre gitarer til heavy metal enn den Epiphone LP'en du allerede eier. I hvertfall når det gjelder spillbarhet og pickups, vil det ikke bli noen særlig forskjell du kommer til å legge merke til.

Egentlig ville jeg råde deg til å spille på den gitaren du har nå, og komme deg over nybegynnerstadiet før du kjøper noe bedre. Vent til du får litt mer peiling og vet hva du trenger! :)

Men om du for enhver pris skal ha noe som virkelig er mer metall, vil jeg som alltid anbefale Jackson

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Anbefales generel tå ha et lydkort for innspilling, med mindre man bruker en enhet med innebygget USB-interface (HX Stomp, POD, andre multi-fx-enheter.) Gir mye mer fleksibilitet og kvalitet. Jeg har ikke klart å bruke PC'ens lydkort til noe fornuftig innenfor musikk.  Kan også nevne at det funnes masse plug-ins / software som gir deg gode toner å spille inn med via VST plugins. Eksempler: Positive Grid Bias FX, Guitar Rig, Neural DSP. Tror listen er uendelig  Jeg brukte Bias FX lenge til stille-øving etter at ungene har lagt seg. Imponerente god lydkvalitet, og stort utvalg.  Forslag til lydkort: https://evenstadmusikk.no/focusrite/1131912/focusrite-scarlett-2i2-bundle-med-mikrofon-hodetelefoner-og-software
  • Stemmer nok det. Katana 50 har 1/4" jack rec/phones ut.
  • Produsenten oppgir bare minijack ut: https://www.boss.info/global/products/katana-mini/specifications/
  • Det er nok lurt ja Tror nok det beste for meg er å bli litt mer erfaren med noe basic utstyr og så se litt mot horisonten etterhvert. Tusen takk for den oversikten! Jeg ser et par stk som skiller seg ut for mitt behov. Men, jeg ser her (og når jeg ser nærmere på produktbeskrivelsene i norske nettbutikker) at Katana mini har en "rec out" port. Oversikten sier det er USB, men bildene på nettbutikkene ser ut som en vanlig jack. Uansett, betyr det at jeg kan koble den rett til laptoppen (via mikrofonporten??), og uten å ha noe mer lydkort? Det hørtes litt slikt ut fra oversikten.
  • Skal skaffe meg et nytt kabinett til en Marshall JCM 900 100w higain dual reverb. Ser for meg 2x12 med vintage 30 elementer. Har sortert meg ned til Marshall 1936v og Orange PPC212 open back. Har noen her inne erfaring med disse to kabinettene og kan komme med sitt syn på hva de anbefaler?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.