Web Analytics
Jump to content

Tomsti - Bedre seint enn aldri!


tomsti
 Share

Recommended Posts

ja, har nå en del innlegg her så de fleste veit vel hvem jeg er. Men utover det:

jeg heter da som noen veit tom stian, og kommer fra Elverum i Hedmark. En koselig liten by ^_^ jeg er 19 år, og går til daglig skole på Høgskola på Hamar, hvor jeg studerer samfunnsfag. Videre har jeg tenkt til å studere samfunnsvitenskap eller utviklingsstudier, men den tid den sorg. Har spilt gitar nå i 5-6 år. Og har egentlig ikke hatt kjempemasse utstyr. Første gitaren min var en epiphone les paul special, så kom det en Morgan akustisk, en Ibanez GRG170DX. Så spanderte mutter ny gitar på meg. Så da blei det min første opplevelse med eBay, og det blei en Gibson Explorer Naturel. Jeg er egentlig en solotype, så etter et år fant jeg ut at gitaren ikke passet mine behov, så gitaren ble solgt sammen med de 2 andre elgitarene og nykjøpet ble en ESP Eclipse CTM VBK som ble kjøpt i november i fjor på Riff Oslo. Av amper har jeg hatt 3 forskjellige. Har fortsatt min første amp, en liten søt Fender R25 trur jeg den heter. En god amp som passer på soverommet. Så ble det innkjøp av Peavey 6505 topp og Peavey 5150 kabinett. Begge deler kjøpt i Sverige, sendt med Bussgods, og hentet på Långflon :lol: kjempeherlig. Ampen ble solgt til Tyrant og kabinett til Wylde Thing, og nyampen ble en Mesa Boogie Dual Rectifier, som er en monsteramp som passer meg ekstremt! Kabinett er også kjøpt, blir hentet på lørdag. Bilder kommer!

Av musikk hører jeg på alt! Mest inne i Metal så klart. Eldre In Flames, insomnium, Soilwork, Metallica, Testament, Tesseract er en del band som sirkulerer ofte. også hører jeg en del på Creedence Clearwater Revival, Led Zeppelin og Whitesnake, som også er koselige band! Har i senere fått interessen for all slags musikk. Nevner ifleng: Frank Sinatra, Luis Armstrong, Andrea Bocelli, Sigur Ros, Kenny Chesney, John Scofield, Andy Timmons, Pat Metheny.. og techno og all mulig gladmusikk går rett ned. Jeg kunne nevnt artister hele natten. Poenget er at jeg er vanvittig musikkinteressert, og har heldigvis klart å skille meg litt fra kun metal. Jeg har lært å like alle sjangre unntatt danseband, norsk country og all musikk(stort sett) som sirkulerer på radio.

målet var å fordype meg i sjangrene i håp om at det skulle gjøre meg til en bedre musiker og musikkliker :)

Av band live har jeg fått med meg:Lumsk,Asmegin,Dream Theater,Metallica,HIM,Turboneger,Muse,Stalingrad Cowgirls,Deathstars,Flyleaf,Korn,Gojira,Sonic Syndicate,In Flames,Children of Bodom,Machine Head,Slipknot, Fatal Impact, El Caco, Insense.

Har også fått stor interesse for å lære musikkteori. Så hver kveld leser jeg Musikklære av Finn Benestad, samtidig som jeg lager egne oppgaver til teksten. Kjempebra læring!

det var litt om meg :)

Edited by tomsti
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.