Web Analytics
Jump to content

Litt om Slash93


Slash93
 Share

Recommended Posts

Hallo :)

Ligger hjemme og er syk, så fant ikke på noe annet å gjøre, så forteller litt om meg selv.

Jeg heter Øyvind, og er 16 år. Går nå i førsteklasse på Media og Kommunikasjonslinja. Jeg har alltid vært en stor fan av musikk, betyr mye for meg. En dag uten musikk er en dag uten liv. Spilte endel gitar på barneskolen, og akkustisk hjemme, men fikk min første elgitar rundt påsketider i år. En Ibanez GRG-170DX. Jeg tror faktisk det var Guitar Hero som ga meg inspirasjonen til å kjøpe gitar. For rundt tre uker sida kjøpte jeg en Gibson Les Paul Standard, elsker den! Var på Hard Rock Cafe i Paris i høstferien. Tror det er en av grunnene til at jeg kjøpte LP'en. Spiller ikke i noe band foreløbig, men hender jeg jammer med kompiser.

Fotball er også en stor lidenskap, og Lillestrøm er laget :wub: Spilte fotball selv, men etter at jeg fikk Ibanez'en og begynte på VGS, hadde jeg rett og slett ikke tid til det lenger.

En stor fan av Guns N' Roses, Sum 41, Papa Roach, og som dere sikkert har skjønt er Slash mitt idol. Klarer nesten ikke å vente til solo-albumet som kommer i Februar/Mars! Spiller mye GNR, og også mye forskjellig punk. Har vurdert å starte å skrive litt musikk selv, men det kommer nok etterhvert.

Joina forumet for å lære mye om gitarspilling og håper å lære mye mer :)

Det var litt om meg ;)

Link to comment
Share on other sites

Jo, det har du rätt i :) . Dessvärre så har de 18000:- raskt minskat till 6300:- då jag har inhandlat Gibson Les Paul BFG och ESP Eclipse II :) . Jag har bra förstärkare men det är bara det att jag brukar spela in med Marshallen så den är liksom ett säkert kort. Men man får ju några fyllor på 6300:- :) .

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.