Web Analytics
Jump to content

Litt om Slash93


Slash93
 Share

Recommended Posts

Hallo :)

Ligger hjemme og er syk, så fant ikke på noe annet å gjøre, så forteller litt om meg selv.

Jeg heter Øyvind, og er 16 år. Går nå i førsteklasse på Media og Kommunikasjonslinja. Jeg har alltid vært en stor fan av musikk, betyr mye for meg. En dag uten musikk er en dag uten liv. Spilte endel gitar på barneskolen, og akkustisk hjemme, men fikk min første elgitar rundt påsketider i år. En Ibanez GRG-170DX. Jeg tror faktisk det var Guitar Hero som ga meg inspirasjonen til å kjøpe gitar. For rundt tre uker sida kjøpte jeg en Gibson Les Paul Standard, elsker den! Var på Hard Rock Cafe i Paris i høstferien. Tror det er en av grunnene til at jeg kjøpte LP'en. Spiller ikke i noe band foreløbig, men hender jeg jammer med kompiser.

Fotball er også en stor lidenskap, og Lillestrøm er laget :wub: Spilte fotball selv, men etter at jeg fikk Ibanez'en og begynte på VGS, hadde jeg rett og slett ikke tid til det lenger.

En stor fan av Guns N' Roses, Sum 41, Papa Roach, og som dere sikkert har skjønt er Slash mitt idol. Klarer nesten ikke å vente til solo-albumet som kommer i Februar/Mars! Spiller mye GNR, og også mye forskjellig punk. Har vurdert å starte å skrive litt musikk selv, men det kommer nok etterhvert.

Joina forumet for å lære mye om gitarspilling og håper å lære mye mer :)

Det var litt om meg ;)

Link to comment
Share on other sites

Jo, det har du rätt i :) . Dessvärre så har de 18000:- raskt minskat till 6300:- då jag har inhandlat Gibson Les Paul BFG och ESP Eclipse II :) . Jag har bra förstärkare men det är bara det att jag brukar spela in med Marshallen så den är liksom ett säkert kort. Men man får ju några fyllor på 6300:- :) .

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.