Web Analytics
Jump to content

Litt om Slash93


Slash93

Recommended Posts

Hallo :)

Ligger hjemme og er syk, så fant ikke på noe annet å gjøre, så forteller litt om meg selv.

Jeg heter Øyvind, og er 16 år. Går nå i førsteklasse på Media og Kommunikasjonslinja. Jeg har alltid vært en stor fan av musikk, betyr mye for meg. En dag uten musikk er en dag uten liv. Spilte endel gitar på barneskolen, og akkustisk hjemme, men fikk min første elgitar rundt påsketider i år. En Ibanez GRG-170DX. Jeg tror faktisk det var Guitar Hero som ga meg inspirasjonen til å kjøpe gitar. For rundt tre uker sida kjøpte jeg en Gibson Les Paul Standard, elsker den! Var på Hard Rock Cafe i Paris i høstferien. Tror det er en av grunnene til at jeg kjøpte LP'en. Spiller ikke i noe band foreløbig, men hender jeg jammer med kompiser.

Fotball er også en stor lidenskap, og Lillestrøm er laget :wub: Spilte fotball selv, men etter at jeg fikk Ibanez'en og begynte på VGS, hadde jeg rett og slett ikke tid til det lenger.

En stor fan av Guns N' Roses, Sum 41, Papa Roach, og som dere sikkert har skjønt er Slash mitt idol. Klarer nesten ikke å vente til solo-albumet som kommer i Februar/Mars! Spiller mye GNR, og også mye forskjellig punk. Har vurdert å starte å skrive litt musikk selv, men det kommer nok etterhvert.

Joina forumet for å lære mye om gitarspilling og håper å lære mye mer :)

Det var litt om meg ;)

Link to comment
Share on other sites

Jo, det har du rätt i :) . Dessvärre så har de 18000:- raskt minskat till 6300:- då jag har inhandlat Gibson Les Paul BFG och ESP Eclipse II :) . Jag har bra förstärkare men det är bara det att jag brukar spela in med Marshallen så den är liksom ett säkert kort. Men man får ju några fyllor på 6300:- :) .

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

 • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.