Web Analytics
Jump to content

Metamorphosis søker trommis og keyboardist


Emmpu
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Vi er en liten gjeng mennesker som søker en trommis og en keyboardist til et prosjekt vi prøver å få igang i Bergen. Vi spiller veldig melodisk metal, med noen føtter innen for prog. metal. Vi har dessverre ikke noe øvinglokale for tiden, men vi jobber med saken. Vi satser stort på å spille konserter så fort som mulig. For øyeblikket er medlemmene som følger: Runar (18 år) som spiller gitar, Katrine (23 år) som synger og meg (Aleksander, 19 år) som spiller bass og synger.

Hvis dette virker interessant, og du er villig til å putte en del jobb inn i prosjektet, kontakt meg på aleksanderandrews@hotmail.com (mail eller MSN er likegyldig) eller tlf 99102820. Hvis du ringer, så er det veldig fint om du gjør det etter kl. 15:00 på hverdager. I helgene kan du ringe når som helst.

Om det skulle vise seg at det er flere som søker på samme stilling, så ser vi oss nødt til å ha en audition, både i øvingslokale og på byen (vi må jo vite om du er hyggelig å ha med å gjøre utenfor øvingslokale ;-) ).

MVH

Aleksander

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.