Web Analytics
Jump to content

Toto - Larvik 04


Peri

Recommended Posts

Wow, dette var jammen litt av en konsert.

Definitivt en av de bedre konserter jeg har sett - hvis ikke den beste. Hadde det ikke vært for den lokale tullingen som kapret mikrofonen og tok den helt frem til toto gikk på scenen, hadde det blitt en komplett konsert-opplevelse.

Toto var virkelig i storslag, og anført av en energisk Steve Lukather leverte de et kanon show. Jeg har vel trolig aldri sett et tightere band live. Men: det var ikke bare teknisk brillianse som kjennetegnet Toto. I motsetning til band som Dream Theater var de ikke bare tighte, men de gav også alt for publikum! Gutta storkoste seg på scenen, og det smittet over. Jeg sto helt forran inntill gjerdet, og der var det i alle fall topp stemning.

Steve Lukather imponerte virkelig. Mannen har jo en utrolig bra teknikk, og alt han gjorde var ikke uventet perfekt. Særlig imponert ble jeg over kassegitar-soloen hans. Han spilte veldig kult, sinnsvakt fort, meget rent og viste at han slett ikke trenger å "gjemme seg" bak masse vreng. Simon Philips sin solo var jo genial, og Bobby Kimball sang faktisk bra. Jeg er også imponert over porcaro, som gjorde betydelig mer ut av seg live enn på cd. Bra bass lyd. I det hele tatt var det meget bra lyd, selv helt foran hvor jeg sto.

Dessverre fikk vi ikke testa ut Larvik/Stavern by by night, da lommeboka dessverre var tom. Men Hovlandbanen camping gjorde definitivt susen:D

Kommer tilbake med bilder fra konserten.

Link to comment
Share on other sites

aaah konserten var knall! han lokale(?) tullingen var håpløs ja, har aldri sett han før faktisk.

Synes konserten var absolutt av de beste jeg har vært på. Lukather imponerte meg voldsomt, visste heller ikke at han sang så bra. Sto vel 5-10 m fra gjerdet, midt på scenen. glimrende plass! Første gang det arrangeres konsert på revet i larvik, men synes det var et dritbra konsert sted.

Larvik by night er ingenting å skryte av, like greit du droppa det, Donna ;) en kamerat og jeg stakk en tur ut, men ble ikke lenge, de stedene med 18 år i Larvik er liksom ikke noe særlig morsomme å være på. Stavern om sommern er brra, så der var det nok liv! Skal dit neste helg tror jeg ;)

Link to comment
Share on other sites

Revet var kult, men er ganske så mye tøffere på FMV i Fredrikstad. Burde vært der:D

Vi sto en hel gjeng helt inntil gjerdet på midten. Fett å stå RETT under gutta. Var en fyr rett bak oss med en stor tatovering av ansiktet til Jeff Porcaro. Stilig, men sykt, hehe. Da er det ikke så ille med kameraten min, som bare har helt lik tatoo som luke. Den candyman saken. Nei, det var 1. stk. knall konsert, det er helt sikkert.

Link to comment
Share on other sites

Her kommer noen bilder som en i bandet vårt tok:

009031.jpg

Bobby Kimbal var i storslag.

009001.jpg

Steve Lukather beviste at han definitivt er en av de beste i verden.

009002.jpg

En helt lik gitar som denne skulle da gitaristen vår få signert i dag, men den gang ei. Den er forsinket i posten fra Amerika.

009008.jpg

Ser du kanskje deg selv her, hallvardo?

009011.jpg

Fint bilde

009013.jpg

Luke kan tappe også han.

009024.jpg

Porcaro imponerte.

009018.jpg

Det samme kan sies om Mr. Philips bak trommene.

Alle fotos: Jørgen Braastad.

For flere bilder og utfyllende rapport fra konserten, gå inn på www.aporia.no og velg media og bilder.

Link to comment
Share on other sites

fete bilder. Dette kan Jørgen ja (når han ikke sitter på scenen i 15 minutter og irriterer DeLillo Stenberg hah)

Hah, det var festlig. Lars Lillo var så full at jeg fortsatt ikke skjønner hvordan han la merke til det:D

Link to comment
Share on other sites

hehe...jah. Vel faktisk, han var ikke SÅ full. Snakket med ham etterpå. Han var i godt humør og slikt. Men han er kjent for å være litt "rotete" på scenen.

Men han hadde da drukket iallfall en flaske før showet :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Per Sviggum tok et par bilder som ble lagt ut på www.stevelukather.net ganske gode bilder

Skulle gjerne ha vert der, dritt at jeg ikke kunne komme. Men, jeg savner David Paiche, hvor var han?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.