Web Analytics
Jump to content

LP Studio vs LP


localhost8080

Recommended Posts

 • Replies 33
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

skjønner ikke at det er så vanskelig å forstå spm mitt men, en gibson LP studio koster ca 10000-14000kr, en standard LP koster 16000-22000kr. Hvorfor? Vet at det er forskjell i treverket(AA-AAA og AAAA kropp f.eks) men hva annet er forskjellig? er det bare prisen?

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan informere om at Studio og Standard har samme pickupene og samme treverk (sikkert noe forskjell i kvalitet). Standard har en del mer forseggjort finish, med sunburst, flammetopp m.m. Ellers er alt av mekanikk, elektronikk og lyd rimelig likt. Som sagt så er utseendet noe kjipere på Studio, men hvis man kjøper en Studio i vinrød farge får man en utrolig flott gitar med mørkerød transparent lakk, jeg er usikker på om det er flammetopp på den. Ellers er jo den svarte (ebony) Studio'n grisetøff, svart og tung og greier. Den har funka for meg i 10 år, den kommer til å funke i 60 nye, hvis helsa holder.

Link to comment
Share on other sites

Nei, Studio har buet topp. Husker ikke i farten hvilken LP som er flat. Kort fortalt så er studio lik som en standard, bortsett fra at studio ikke har binding(kantlist) eller fancy finish. Forresten så har det kommet noen studioer i det siste med svært fancy finisher, men de kan dere lese om selv på http://www.gibson.com/products/gibson/lesp...ul/Studios.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.