Web Analytics
Jump to content

Evolution vs Breed!


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

Heisann Hoppsann!

Som folk vet , har jeg i det siste mer eller mindre bestemt meg for å kjøpe en jem til slutt :) . Men så tenker jeg litt på pickupene . DBK har jeg fått et tilbud på også , men den er ikke like fin . Den har Breed pickuper . Og WH har Evolution .

På dimarzio sida fant jeg ut at Vai bruker Pogo , altså da Breed pickuper på Blood And Tears , en av favoritt sangene mine , og den med diggest sololyd. Og om denne lyden er takket være Breed blir jeg litt i tvil . Skal ikke krangle på at mange av de andre favorittene har evo pickuper, men uansett..

Samtidig som jeg hører at Evolution er umulig å bruke i band sammenheng , som noe annet enn solo-gitar lyd. Er detta sant eller? isåfall er jo det litt kjipt..

Er hypp på å vite litt mer om det her ..

Snækkas

Nilsefixxx

Link to comment
Share on other sites

At Evolution ikke passer i band sammenheng er bare vås.

Men personlig vet jeg ikke om jeg liker Evo i neck helt enda :-P

Det høres fett ut noen ganger, mens andre ganer savner jeg blitt mer varme som en PAF type bucker.. Tror Breed skal har lavere output enn Evo og høres litt ikke så krass ut. Men men..du må nesten prøve å høre selv.

Link to comment
Share on other sites

Har aldri hatt problemer med Evolution i band sammenheng. Fin renlyd og fyldig vreng, men det vi ljo være avhengig av hva du spiller gjennom. Tror ikke forskjellen på Blood and Tears hadde vært så stor, om i det hele tatt mulig å oppdage, om den var spilt med Breed eller Evolution. DBK'en har en annen halsprofil enn VWH, det tror jeg er en viktigere forskjell. :D

Link to comment
Share on other sites

spiller han den låta der?!?! ÅÅH!! trodde ikke han spilte den live jeg! da må jeg finne frem det som kanskje er verdens JÆVLIGSTE bootlegg :D hehe .. nettopp ferdig med å se commentary track på hele dvden .. liker slutten :

"if anyone even finds this commentary track , and listens to the whole thing ; Your either out of your mind , or very dedicated . Anyways , we salute you" :D hehe .

Im VERY dedicated :D haha

Link to comment
Share on other sites

har sett det før jeg og .. så det et par dager etter jeg kjøpte .. men vet ikke om jeg så det helt sammenhengende..

mye kult .. digger humoren til Billy :D haha..

"Wheres that sound coming from GOD DAMNIT!!!" .. <- hvor integrum ? :P hehe

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.