Web Analytics
Jump to content

multieffektpedal til live bruk


Che
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen. jeg skal holde min første konsert snart og jeg trenger en multieffektpedal som er lett å bruke og som gir bra lyd! Har sett litt på boss gt-10 og korg ax3000g... Er det noen som har noe å annbefale, eller som har noen erfaringer med de jeg nevnte?

takker på forhånd :D

Link to comment
Share on other sites

Jeg har selv prøvd med Pod XT, KortAX1500g, Boss GT-Pro og Boss GT-8 live. Og jeg må si at jeg er imponert over bossene. Pod'ene har jeg ikke satt meg så mye inn i ettersom jeg ikke har eid en.

Men jeg tror kjernen til god lyd fra digitale enheter ligger i knotte-trening og ikke nødvendigvis hvilken enhet du kjøper. PodXT Live og Boss GT-8/10 går for å være stort sett samme ulla, litt uavhengig av generasjon selvsagt. Men jeg tror ikke du går feil med noen av dem :)

Link to comment
Share on other sites

vox tonelab synes eg e jævli bra,inneholder rør. deilig cleen (acoustic modden MÅ prøves) og konge vreng, alt fra blues til heavy marshall vreng. lånte en ac30 en stund. koblet brettet til og var i himmelen:) så den funker fett med rør.

delay, chorus osv e kjempe gode, og du må ikkje skru deg til helvete heller..

anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Anbefaler virkelig Line 6 M13 eller M9. God byggekvalitet, god lydkvalitet! Det er en multieffekt, og har altså ikke forsterkersimuleringer eller høytalersimulering eller noe slikt, men den har mange effekter, som låter bedre enn det meste annet fra Line 6 (og alle de andre).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.