Web Analytics
Jump to content

multieffektpedal til live bruk


Che
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen. jeg skal holde min første konsert snart og jeg trenger en multieffektpedal som er lett å bruke og som gir bra lyd! Har sett litt på boss gt-10 og korg ax3000g... Er det noen som har noe å annbefale, eller som har noen erfaringer med de jeg nevnte?

takker på forhånd :D

Link to comment
Share on other sites

Jeg har selv prøvd med Pod XT, KortAX1500g, Boss GT-Pro og Boss GT-8 live. Og jeg må si at jeg er imponert over bossene. Pod'ene har jeg ikke satt meg så mye inn i ettersom jeg ikke har eid en.

Men jeg tror kjernen til god lyd fra digitale enheter ligger i knotte-trening og ikke nødvendigvis hvilken enhet du kjøper. PodXT Live og Boss GT-8/10 går for å være stort sett samme ulla, litt uavhengig av generasjon selvsagt. Men jeg tror ikke du går feil med noen av dem :)

Link to comment
Share on other sites

vox tonelab synes eg e jævli bra,inneholder rør. deilig cleen (acoustic modden MÅ prøves) og konge vreng, alt fra blues til heavy marshall vreng. lånte en ac30 en stund. koblet brettet til og var i himmelen:) så den funker fett med rør.

delay, chorus osv e kjempe gode, og du må ikkje skru deg til helvete heller..

anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Anbefaler virkelig Line 6 M13 eller M9. God byggekvalitet, god lydkvalitet! Det er en multieffekt, og har altså ikke forsterkersimuleringer eller høytalersimulering eller noe slikt, men den har mange effekter, som låter bedre enn det meste annet fra Line 6 (og alle de andre).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.