Web Analytics
Jump to content

Drift av Gitarnorge


jonarve
 Share

Recommended Posts

Som nevnt i en annen tråd er forum litt tregere nå enn tidligere. Den nye forumsoftwaren krever noe mer og i tillegg har vi fått ganske betydelig større trafikk nå enn vi har hatt tidligere. Serveren begynner å slite litt, særlig på kveldene når aktiviteten er høyest. Vi er i ferd med å se på alternativer for å øke ytelsen. Alternativene er å kjøpe en ny maskin, leie hardware eller leie en virtuell server. Samtlige alternativer innebærer en nokså betydelig høyere driftskostnad enn vi har per dags dato.

Ønsker gjerne tips dersom noen har bekjentskaper som kan skaffe oss en rimelig løsning.

Link to comment
Share on other sites

Vil se om hva slags dealer jeg kan få til først. Om det blir snakk om å gjøre en investering så er det mulig det blir behov for en liten kronerulling. Ønsker først og fremst å skaffe noe som innebærer lave faste kostnader. Om noen har tips eller erfaringer så gi gjerne en lyd :)

Link to comment
Share on other sites

Hm. Jeg har en noen år gammel server stående. Den er fra 2003, og det sitter to Xeon-prosessorer i den, hvis jeg ikke husker helt feil, samt 4 GB minne. Det den mangler,er en skikkelig diskkontroller. Ellers fungerer den helt greit den. Men den er kanskje så gammel at det ikke er noe å satse på?

Jeg hadde egentlig tenkt å bruke den selv, men det slenger sikkert inn noe annet her hos meg som jeg kan bruke i stedet for. Si fra hvis det kan være noe?

Link to comment
Share on other sites

Ser ut til at det blir en løsning med en virtuell server. Er opptatt av at de som ønsker å bidra økonomisk får noe igjen for det i form av annonser eller annet så send meg gjerne en PM med hvor mye dere ønsker å bidra med så kommer vi frem til en avtale som er god for begge parter.

Til dere som ikke driver butikk og har noen direkte effekt av for eksempel en banner så kommer støttemedlemsskapene virkelig godt med. Mange takk til alle som er villige til å stille opp som støttemedlemmer! Nye støttmedlemmer er velkomne :) Ta en titt under "Abonnementer" i menyen øverst.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.