Web Analytics
Jump to content

Killswitch


Alfi27

Recommended Posts

 • Replies 63
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Motstand, OK, men ellers er den mest vanlige måten å lage en killswitch på, å koble en kabel mellom bryteren og jord. Kabelen kuttes altså ikke, for da ville en vanlig gitar gi fra seg en masse støy, men signalet fra gitaren kortsluttes med vilje. Derav null lyd. Egentlig kan man lage seg en gitarkablel med innebygget killswitch hvis man ønsker å eksperimentere, eller bruke det en gang i blant. Det er ikke vanskelig, men krever at man kan lodde. Så kan man feste killswitchen med dobbeltsidig tape eller borrelås på et egnet sted, og kille i vei av hjertens lyst.

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

killswitch?

er ikke det det som ace frehley bruker en del?

noe som er ganske standard på mange gibson/epiphone les paul modeller?

hvor du skifter mellom neck og back humbucker?

mellom de posisjonene på selector switchen hvor det er 0 lyd?

er det ikke der?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hørt at Tom Morello bruker mye killswitch. Er det slik han får til alle disse kule effektene?:)

Det stemmer. Han har koblet en standard Gibson pickupvelger som killswitch på Straten han bruker mest. Det skal dog sies at det er ikke bare sånn han får til alle de kule effektene. Hvis du tenker på den klassiske apelydsoloen, så lager han feedback, styrer tonen med tremolosystemet og skrur signalet av og på med killswitchen. Helt vanlig :P

Edited by JanE
Link to comment
Share on other sites

Man kan bruke en vanlig "Gibsonswitch" til dette, ja, men noen velger å montere en egen bryter, da det blir en ganske stor påkjenning på bryteren.

Jepp. Det jeg skulle si var at Morello har koblet Gibsonswitchen i tillegg til den vanlige pickupvelgeren. Gibsonswitchen funker da som ren killswitch med at jord blir koblet inn på signalet.

Link to comment
Share on other sites

Ikke akkurat innebygd (da det ikke er det den er laget for), men hvis du har en gitar med to volum-kontroller, kan du skru f.eks. volumet til bridge-pickup på 0 og volum på neck til 10 (eller mindre, bare ikke 0). Hvis du bytter mellom pickup'ene da, vil du få samme greie som en killswitch.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.