Web Analytics
Jump to content

Hei !


stifa
 Share

Recommended Posts

Hei folks!

Mitt navn er Stian og jeg bor i Ørland Kommune halvannen time ca. fra Trondheim. Jeg spiller hovedsakelig bassgitar som jeg har gjort i et år og 3-4 måneder. Jeg gjorde storinvistering (delvis ufrivillig, grunnet veldig lavt utvalg) på en fem-strenger fender bass for omtrent et halvt år siden. Betalte 9500.

Har nylig kjøpt en bassforsterker (Eden Nemesis 400w) til 6500 og den rocker jævlig rått! Jeg gjorde den store tabben å starte å spille høyrehendtbass, (er selv venstrehendt), dette angrer jeg på men gidder ikke å begynne på nytt hehe :P

Det var alt om meg hehe.

Rart jeg ikke har visst om dette førumet før...

Link to comment
Share on other sites

Velkommen til forumet!

Jeg vil nå si at du gjorde et godt valg da du begynte med høyrehendt bass,

tenk på utvalget av basser du har nå i forhold til om du hadde spilt venstrehendt! :)

ja, jeg vet, det er elendig utvalg. Det var bare 2-3 5-strenger høyrehendt basser der jeg kjøpte bassen da hehe. Tror det var 1 eller 2 venstrehendt firestrengere der... topp utvalg ikke sant hehe?

(butikken er Tre-45 i Trondheim)

Glemte å si musikkstilen min. Spiller mest rock, gammelt og nytt. Blir NØDT til å spille litt metall i blandt når jeg jammer med mine metal-elitist brødre. Håper at det er noe band her på Ørlandet som trenger en bassist, selv om det virker som om det ikke er. Fordi å jamme med datahøytalerne er ikke så morsomt :'(

det var spesielt! :D men særpreg er bra ;)

Velkommen hit!

hva er spesielt?

Edited by Stian F. Aune
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.