Web Analytics
Jump to content

Trenger hjelp med forsterker.


fritt
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg trenger hjelp angående min forsterker. Jeg spiller gitar i et Prog/heavy metal band, og bruker mye ekstrem distortion lik tonten til meshugga, og mye i clean lik Opeth, etc. Og jeg har en Mesa Boogie mark IV. Denne ampen som dere sikkert vet en nydelig tone, og spiller fett, men jeg får ikke den vreng lyden jeg leter etter ut av den, uansett hvor mye jeg prøver. JEg leter etter den chuggy, men alikevel sinte tonen til band som TeseracT, Meshugga etc. Jeg har hørt at denne ampen inneberer mye skruing, og tweaking, men jeg finner ikke det jeg leter etter i det hele tatt. Jeg har vudert å kjøpe em boost å sette foran, men lurer nå på om dette i det hele tatt er den riktige ampen for meg. Jeg derfor på om jeg skal selge den, å kjøpe en dual rectifier.

Er jeg helt påjordet her? om jeg er det kan jeg få noen tips, jeg begynner å bli DRITT lei av å måte bruke halvparten av tiden på å skru.

MVH Frithjof

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 52
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jeg spilte på en MKIV i mange år og likte den godt men det høres ut som det er helt feil amp for deg...

Mark serien og Rectifier serien er vel omtrent så langt man kan komme fra hverandre når det gjelder Mesa.

Mark serien er mye smoothere.

Rectifier er nok mer din gate vil jeg tro.

Cleanlyden er ikke i nærheten av MK IV men det er ikke noen som kjøper en Rectifier for cleanlyden uansett :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har spilt på en rectifier før, og jeg digga den. Nå er jeg i kontakt med en som vil bytte. Er dette et dumt valg? Burde jeg heller selge den? Er den verdt mer?

altså, i penger er vel mark verdt mer en enn rectifier. men spørsmålet du skal stille er ikke hvor mye den er verdt, men hvor mer fornøyd du blir med valget av ny amp ;) og hvis du ikke liker marken så godt, men liker rectifieren, da skulle vel ikke valget være så vanskelig? :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.