Web Analytics
Jump to content

Hvilken Fender??


Guest
 Share

Recommended Posts

Jeg skal kjøpe min første fender snart for å få min første skikkelige singlecoil-gitar. Har vært gibson-fan på min hals og sverger til humbuckere, men nå trenger jeg noe "nytt".

Jeg har egentlig ikke bruk for den og kjøper den bare fordi jeg har råd og fordi jeg aldri vil få nok gitarer.

Jeg vurderer Stratocaster og Telecaster, begge i Mexico og 60's utførelse for å få den styggkule snørrgrønne gløden i plekterbrettet og potmeterne og den litt gamle fargen. Siden jeg ikke egentligh ar noe stort behov for en fender gidder jeg ikke bruke penger på en America-gitar. Highway 1 synes jeg finishen ikke er noe å skryte av. See-trough gjør seg ikke på fender etter min smak!

Jazzmaster, Jaguar, Toronado, Cyclone og Jaguar osv er mulig kommer senere, men i første omgang vil jeg bare ha en urtypisk fender.. Noen som har tips eller innspill?

Link to comment
Share on other sites

Syns de "vintage" finishene til fender er kule:

0131000_md.jpg

0131002_md.jpg

Synd de ikke gjør seg fullt så bra på Telecaster.. Men den firster spesielt i arctic white.

Link to comment
Share on other sites

LIkte din ganske godt faktisk.. Uvant hals og jeg sleit med lyden siden jeg ikke hadde brukt fender før, men jeg syns den var morsom! Var fryktelig nervøs da...

Men jeg har forandret litt syn etter Ibanezen og delvis fordi at selv om jeg elsker Gibson så koster det fryktelig mye å få det navnet på headstocken, men bare en brøkdel å få en "ekte" fender!

Og de 50's og 60's modellene er fryyyktelig tøffe med de pastell-finishene og snørrgrønne plastikk-deler!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.