Web Analytics
Jump to content

Gitar reim


ElkoGuitarist
 Share

Recommended Posts

Anbefaler deg å kjøpe en brei lærreim. De er MYE bedre enn de ekle stoffreimene. De virkelige gode lærreimene er riktignok en del dyrere enn de billige stoffreimene, men dette er en investering av dimensjoner =) Jeg vil si at en 5-6-700 kroner for en skikkelig god reim er på sin plass.. Jeg har brukt min i snart 6 år and it keeps going and going and going and going =)

Link to comment
Share on other sites

Er i grunnen enig med Aphelion. Kjøpte ei tilsynelatande god lærreim i lag med Straten min, men den blei kjapt utskifta med ei heilt standard Ernie Ball-nylonreim (trur det er nylon ja...) Så Elko, om du går for lærreim skal du få kjøpe mi rimelig!

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes de billige, standard Fender-reimene er utrolig gode, men det er kanskje bare meg.

Som de andre sier; lærreim gir bedre støtte og er mer behagelig å bruke helt frem til du skal "flytte" gitaren, og du flytter med deg hele t-skjorta fordi reima henger fast i den..

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Skjønner at folk foretrekker lærreim pga. komfort, men det er ikke særlig praktisk når man skal være ape på scenen. :D

Gaffa på baksidan av remmen löser klister-problemet :) .

Her utvises erfaring ser jeg. Nå har du lært noe nytt idag og aphelion :lol:

Har et par fender reimer, og syns de er ekstremt gode til midt på treet tunge gitarer som strater. Til tyngre gitarer er bred lærreim tingen. Kommer ann på gitaren med andre ord, vondt å stå lenge med en gitar og la reima skjære seg nedi skuldern.

Link to comment
Share on other sites

Gaffa på baksidan av remmen löser klister-problemet :) .

Det kan sikkert funke. Men de fleste lærreimer er en god del bredere enn vanlige reimer også, og det liker jeg ikke... :P

Men nå har jeg allerede mange fler reimer enn jeg har gitarer, så det er et ikke-tema :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.