Web Analytics
Jump to content

Gitar reim


ElkoGuitarist

Recommended Posts

Anbefaler deg å kjøpe en brei lærreim. De er MYE bedre enn de ekle stoffreimene. De virkelige gode lærreimene er riktignok en del dyrere enn de billige stoffreimene, men dette er en investering av dimensjoner =) Jeg vil si at en 5-6-700 kroner for en skikkelig god reim er på sin plass.. Jeg har brukt min i snart 6 år and it keeps going and going and going and going =)

Link to comment
Share on other sites

Er i grunnen enig med Aphelion. Kjøpte ei tilsynelatande god lærreim i lag med Straten min, men den blei kjapt utskifta med ei heilt standard Ernie Ball-nylonreim (trur det er nylon ja...) Så Elko, om du går for lærreim skal du få kjøpe mi rimelig!

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes de billige, standard Fender-reimene er utrolig gode, men det er kanskje bare meg.

Som de andre sier; lærreim gir bedre støtte og er mer behagelig å bruke helt frem til du skal "flytte" gitaren, og du flytter med deg hele t-skjorta fordi reima henger fast i den..

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Skjønner at folk foretrekker lærreim pga. komfort, men det er ikke særlig praktisk når man skal være ape på scenen. :D

Gaffa på baksidan av remmen löser klister-problemet :) .

Her utvises erfaring ser jeg. Nå har du lært noe nytt idag og aphelion :lol:

Har et par fender reimer, og syns de er ekstremt gode til midt på treet tunge gitarer som strater. Til tyngre gitarer er bred lærreim tingen. Kommer ann på gitaren med andre ord, vondt å stå lenge med en gitar og la reima skjære seg nedi skuldern.

Link to comment
Share on other sites

Gaffa på baksidan av remmen löser klister-problemet :) .

Det kan sikkert funke. Men de fleste lærreimer er en god del bredere enn vanlige reimer også, og det liker jeg ikke... :P

Men nå har jeg allerede mange fler reimer enn jeg har gitarer, så det er et ikke-tema :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.