Web Analytics
Jump to content

Yamaha CPX500


metalfrog
 Share

Recommended Posts

Jeg har masse erfaring med dem og er storfornøyd med Yamaha. Nå driver jeg jo butikk, så pass deg for propagandaen min ( :P ), men for å være helt ærlig har jeg ingen økonomiske grunner til å anbefale den forran noe annet. Som du også ser på den minimale rabatten Sound 1 har så er dette en av gitarene butikker tjener minst på å selge til deg, og grunnen til at den selges allikevel er følgende:

Den låter balansert (du blir ikke blåst vekk av lyden og tenker at den låter helt villt, men det er en god og balansert lyd)

Preampsystemet er knallbra. - Det er bedre enn de aller fleste i samme prisklasse (kommer faktisk ikke på noen som er bedre til den prisen, men takamine sitt TK-40 er på samme nivå ihvertfall)

Den er lettspillt - Rett og slett veldig stabil og jevn og lett å spille på samtidig som den føles solid. Ikke den "raskeste" halsen i bransjen, men veldig godt håndtverk og hastighet er jo ikke alt. God også for nybegynnere.

Det er ALDRI noen feil på dem - For deg som kunde er det ikke så farlig, du får jo ny med en gang (med mindre du kjøper av en kjeltring), men for oss butikker koster det masse ekstra penger med gitarer som kommer tilbake og er ødelagte fordi de må sendes til reparasjon, det er masse ekstraarbeid og man binder opp kapital og får mindre fornøyde kunder.

Noe mer konkret du lurer på om gitaren? Jeg har 3 stykker inne i butikken min, så kan gjerne forske på den hvis du har noen merkelige spørsmål som ikke står på noen nettsider eller annet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.