Web Analytics
Jump to content

Ny vrengpedal


aslak1234
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg er paa utkikk etter en ny vrengpedal mens jeg er her i USA og kursen er saa lav.

Er veldig fan av lyden til Joe Bonamassa og Steve Lukather. Spiller Rock/Blues/Hard rock.

Jeg spiller paa en Valley Arts Custom Pro 7/8 med SD humbuckere og en Laney VC30 2x12.

Pris: Under 2000 kr i USA.

Bor i en veldig liten by, saa proeve pedaler er vanskelig.

Har sett paa Tonebone Trimode, Hardwire Tube Distortion (Den eneste jeg har proevd, likte den veldig godt), Tech 21 Gt-2 og ett par Fulltone-pedaler ;)

Noen som vil anbefale noen av disse og muligens andre pedaler?

Takk!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Hardwire Valve Distortion og en Fulltone OCD (V2) på brettet mitt, og de låter meget bra gjennom min Dr Z Maz begge to. VD har nok litt mer mellomtone og er ikke så transperent som OCDen. Jeg tror begge to (i tillegg til tidligere nevnte BB Preamp) vil passe ypperlig til ditt bruk.

Link to comment
Share on other sites

Joe Bonamassa bruker en helt vanlig TS-808 (Tube Screamer). Det samme gjør sikkert Mr. Lukather samt bortimot alle gitarister jeg kjenner og vet om. Jeg og har eid noen pedaler som utgir seg for å være forbedringer av en Tube Screamer. Sann heten er at hvis det er TS lyd du vil ha, er det en Ibanez TS du må kjøpe. Jeg har alltid endt opp med en helt "stock" TS til fordel for blant annet Xotic BB Preamp. Ingen tvil om at det er gode pedaler. Men er det TS du vil ha, er det det du må kjøpe.

Vel, tilbake til diskusjonen.

Jeg anbefaler at du ser etter en Blackstone Mosfet Overdrive. Dette er den eneste vrengpedalen jeg har vært 100% fornøyd med. Jeg og er fan av Joe Bonamassa og bluesrock gutta. Jeg for min del kommer godt i mål :) . Hvis du har mulighet til å prøve mange pedaler, gjør det, du vil ikke angre. Hvis du finner en Boss OD-1 / OD-2 er det også flotte pedaler.

Til sist vil jeg anbefale deg å holde deg unna pedaler med rør i. Hvorfor har jeg ikke noen grunn for, jeg synes at de låter grusomt.

Link to comment
Share on other sites

Har en TS-9, men har aldri prøvd den skikkelig, fordi jeg kjøpte den her i USA og forsterkeren står i Norge :P Får prøvd den skikkelig til jul regner jeg med. Har kun prøvd den på en 4-w dårlig transistorforsterker med kun cleanlyd.

Edited by Aslak Gundhus
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.