Web Analytics
Jump to content

noen som har prøvd denne?


jøtul
 Share

Recommended Posts

noen som har prøvd denne?: http://gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=2736

denne forsterkeren virker som noe jeg vil ha, enkel uten et tonn med unødvendige brytere, samt at den er billig.

at den bærer navnet "woodrock" virker litt skummelt i utgangspunktet, selv om jeg ikke bryr meg om det står woodrock eller marshall, så lenge den fungerer greit. har nå en roland cube x15 som jeg synes er helt kurant, men skulle hatt noe litt hissigere med 12" element for å holde følge med resten av gjengen på øving.

noen synspunkter?

Link to comment
Share on other sites

Det at det står Woodrock på den gjør meg litt skeptisk, men det at det står et rør i preampen gir meg litt tro på at den kanskje kan gjøre nytta si.

Om du derimot går opp en tusenlapp som Øystein sier så bør du kunne finne f.eks en Peavey Valveking som jeg kan love deg er en god forsterker som gir masse for pengene :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.