Web Analytics
Jump to content

Bruce Kulick på Backstage Musikk


Morten Larsen
 Share

Recommended Posts

Tenkte å gi dere beskjed før jeg putter det opp på nettsidene våre og på plakater:

Vi har rett og slett leid oss 1 stk Bruce Kulick (gitarist i KISS fra 1984-1995) til å spille for oss på mandag 30. november kl 21:00...

Det ville jo vært litt egoistisk om bare vi gutta på Backstage skulle høre på ham, så derfor spanderer vi billettene på dem som ønsker det og gjør det til en gratis-event. MEN: Det er bare 80 plasser og selvfølgelig førstemann til mølla. De som har lyst til å være med kan skrive seg opp i denne tråden så sender jeg PM med informasjon etc.

Det kommer til å bli en såkalt guitar clinic, så ikke en tradisjonell konsert, men mulighet til å lære litt av ham og få møtt en gammel traver.

Han møter opp ca kl 20.00 for signering og litt prat etc og kl 21.00 stenger vi dørene og har lukket event for de første 80 som melder seg på.

Desverre får ikke dere bli med på nach med ham (men det får vi... :P)

Noen som har lyst?

Link to comment
Share on other sites

Har jeg forstått det riktig? Fra kl. 20 er det signering med han, og når Storsenteret stenger kl. 21, så starter konserten/eventen/gitarklinikken? Hva innebærer egentlig denne gitarklinikken?

Blir det ikke forresten litt trangt med 80 personer i det lille lokalet (og rett utenfor butikken)? Tenker på dette med å se han, jeg ;)

Edited by Mortius
Link to comment
Share on other sites

Har jeg forstått det riktig? Fra kl. 20 er det signering med han, og når Storsenteret stenger kl. 21, så starter konserten/eventen/gitarklinikken? Hva innebærer egentlig denne gitarklinikken?

Blir det ikke forresten litt trangt med 80 personer i det lille lokalet (og rett utenfor butikken)? Tenker på dette med å se han, jeg ;)

Du har fortstått det riktig. For å være helt ærlig vet man aldri hva sånne folk egentlig har tenkt til å legge i en Guitar Clinic, men det som skiller det fra en konsert er at han også prater litt om teknikker og viser hvordan man kan bli like tøff som ham... :P Han er forøvrig sponset av ESP (men de sponser ikke denne eventen), så det blir nok litt godsnakk om det. Han står i bunn og grunn fritt til å gjøre det han er komfortabel med. :)

80 personer er nok litt mye i butikken vår, men vi kommer jo til å rydde plass til ham (fjerne digitalpianoer og annet søppel) så det blir mulig å se. Vi kan jo også bruke så mye vi vil av arealet utenfor, så mulig vi rigger til en liten scene der. Det får vi bare ta når det nærmer seg... Vi har hatt innvielsesfest i butikken med 50 stykker og det var ikke spesielt klønete, så å se på en gitarist må da være mulig selv om det blir litt trangt? :)

Link to comment
Share on other sites

Tja, fire timers kjøretur for å se på Bruce en times tid, njei, litt for langt.

Det er da ikke 4 timer inn til Sandvika med bil. Kanskje på sykkel, men med bil tar det da toppen 2 timer (antar at du kjører fra Hamar?).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.