Web Analytics
Jump to content

Giant Steps - Earfalas


EinarG
 Share

Recommended Posts

Detta låter temmelig bra!

Pluss for at du henger godt med og ikke soser deg bort rytmisk, det er det viktigste og en tøff utfordring i denne låten. Likte også at du la inn noen fine akkordidéer.

Hva jeg ville hørt mer av var litt mer distinkte fraser, statements, litt tydeligere vokabular, enten det var ditt eget eller plukka fra plater. Det er lett å la fingrene løpe for å forsøke å unngå å falle utav det, når akkordskiftene kommer så fort, og da kan fraseringen fort bli diffus.

Noen av Coltrane-frasene er jo oppbrukt til tusen, men de er veldig koherente musikalsk sett, så det kan være kjekt å lene seg på dem inntil man er mer varm i trøya.

Må legge til at jeg snakker utfra idealet, hva jeg som lytter liker. Veit utmerket godt at det er lettere sagt enn gjort på denne låta!

Edited by windofpain
Link to comment
Share on other sites

Litt utight her og der, men som du sa, så er det jo gjort på kort tid, så det får gå. Du må også jobbe med selvtilliten. Kjenner selv også at de er litt "skummelt" når jeg spiller inn og at det kan bli litt nervøst. Dette er jo tross alt en sang man ikke spiller hvis man ikke har en viss selvsikkerthet i spillinga.

Ellers veldig bra :)

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk!

Jeg prøver så godt jeg kan å henge med, men akkordene prøver å ta livet av meg i løpet av låta! Slipper såvidt unna med noen skrammer - men de hører mann :) Det går litt for fort for meg til å ta i bruk lure motiver og rytmiske kromspring. Men det aller vanskeligste er kontur i frasene :)

Tror ikke jeg improviserer med selvtillit over Giant steps før om hvertfall et par år ;)

Tusen takk for innspill!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.