Web Analytics
Jump to content

Til den som har tid og lyst


Sharkeye
 Share

Recommended Posts

Mulig jeg sporer litt av i forumet her.. Men noe som jeg tror mange med meg, som sysler med hjemmestudio, opplever som litt frustrerende er mangel på søriøse og konstruktive tilbakemeldinger på det en holder på med. Utenom "dette var tøft" og "stå på" kommentarer (greit det og da..).

Så det jeg her lurer på er om noen muligens kan føle seg kallet til å gi meg et par konstruktive råd og tips hva gjelder studioteknikk!? Hvor trør jeg feil? Hva er det svakeste ved produksjonen min? Hva bør være mitt neste trekk?

Kort om meg og mitt:

Jeg har komponert og spillt inn musikk i 10-15 år nå, alltid med et enkelt utgangspunkt hva gjelder teknisk utstyr - det er faktisk ikke før nå, siste året, at jeg har gått over til å spille inn på PC. Jeg er vel derfor som amatør å regne når det gjelder det tekniske.. Jeg jobber i Cubase Essential 4 med M-Audio Fast Track Pro lydkort. Lytt på musikken min - http://www11.nrk.no/urort/artist/sharkeye/default.aspx - og du vil høre et varmt, organisk og filmatisk lydbilde der nylonstrengene og trøorgelet er gitt sentrale roller. Jeg bruker en relativt enkel og rimelig kondensatormikrofon og vet at det vil alltid låte "enkelt" med mitt ringe utstyr - likevel lever jeg i den tro at hvis jeg bare kan lære meg de beste triksene så kan jeg også skape mye ut av lite..!

-Sharkeye-

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.