Web Analytics
Jump to content

Barré-akkorder


 Share

Recommended Posts

I begynnelsen når jeg spilte akustisk hørte jeg bare en høy skurrelyd hver gang jeg spilte en barre...

Men etter en stund prøvde jeg noen ganger, og der var jeg dritgod :D

ØV ØV ØV ØV ØV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Du vil ikke utvikle deg videre ved kun og spille barre-akkorder, jeg vil anbefale det og kjøpe en gitar bok av ett eller annet slag for eks Lille Bjørn Nilsen etc der kan du få mye fine tips ved å pugge litt

Link to comment
Share on other sites

Du vil ikke utvikle deg videre ved kun og spille barre-akkorder' date=' jeg vil anbefale det og kjøpe en gitar bok av ett eller annet slag for eks Lille Bjørn Nilsen etc der kan du få mye fine tips ved å pugge litt[/quote']

Lillebjørns gitarbok? Har sett på den, men eg er for god for den! Skal øve litt på å skifte barré-akkordar raskt no snart!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.