Web Analytics
Jump to content

Ny Ibanez etc.


Eurodude
 Share

Recommended Posts

Hei! Leter etter en ny gitar som kan spilles Paul Gilbert/John Petrucci og de greiene der på. Mest lyst har jeg på en Ibanez Jem, men pengene strekker ikke til for øyeblikket. Lurte på om noen hadde forslag til gitarer mellom 6-10k, da helst ibanez, som funker å spille slikt på. Har en Strat og en LP, og de er ikke helt optimale til disse tingene. Halsen bør være ganske tynn, og aggressive pickups :) Er åpen for det meste innenfor det jeg har beskrevet. Må selvsagt ikke være ibanez.

Og ja, jeg skal selvsagt også prøve den før det blir noe handel, så ta det med ro ;)

Link to comment
Share on other sites

Jackson SL3? Pro-series, japanprodusert. Gjennomgående hals (neck-through), en Seymour Duncan TB-4 og to par Seymour Duncan SHR-1N (hot-rail pickups, og ikke singlecoils selv om mange tror det). Broa er Floyd Rose® FRT-O2000

Har selv prøvespilt denne, og halsen er tynn og rask, med jumbofrets.

Valgte isteden å bestille en brukt usa SL2H fra statene, da jeg fikk den like billig som hva SL3 koster ny, men jeg må si at kvaliteten på SL3 virket veldig god.

54495_l.jpg

Sjekk opp spesifikasjonene her:

http://jacksonguitars.com/products/specSheet.php?product=2914000854

;)

Edited by Blackvarg
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.