Web Analytics
Jump to content

Hvilke rør skal byttes?


Toggy
 Share

Recommended Posts

Jeg har en Engl Screamer 50.

Har akkurat kjøpt en ESP M-II med EMG-pickuper og merker da at cleanen på forterkeren begynner å vrenge litt (noe den ikke gjør med stratten min som har singlecoils). Har hørt at det da er på tide å skifte rør. Men hvordan vet jeg hvilke rør som skal skiftes? Hvilke rør anbefales til Screameren?

På forhånd takk for svar! :-)

Link to comment
Share on other sites

Noen emger kan vrenge. Min emg 85 og single coilene vrenger ikke og de gir strålende clean lyd. Men emg 81 som sitter i en gitar jeg har vrenger litt på clean.

Kan si det at strat pickupene mine er enormt skarpe, men det vrenger ikke. Emg 81 humbuckern er hakket skarpere i lyden på clean, og de forårsaker en liten forvrengning.

Edited by darkz
Link to comment
Share on other sites

Jeg har 81, så det er kanskje årsaken da. Men hvordan vet jeg når rørene bør byttes og evt. hvilke rør?

Hvilke rør du trenger står i manualen til forsterkeren. Det er på tide å skifte dem når du ikke får lyd ut av forsterkeren.

I dette tilfellet må du skru ned gain på clean-kanalen din. EMG-pickupene får den til å vrenge fordi de har mye høyere output enn singlecoils.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.