Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Bytte avatar?


Gjest Elma

Anbefalte innlegg

Jeg sliter med å bytte avatar. Følgende skjer: Når jeg bytter avatar, ser jeg at bildestørrelsen forandrer seg til det nye, men det er fortsatt det gamle bildet. Jeg har forsøkt å slette den gamle, og det funker. Da har jeg ingen avatar. Går deretter inn og legger inn en ny, men det gamle bildet dukker opp igjen. Jeg har oppdatert siden, til liten nytte. Har også ventet et døgn eller to, da jeg lurer på om det ikke skjer bytte før eventuelt en moderator/admin. oppdaterer sidene (dette veit jeg ikke).

Er det noe jeg glemmer å trykke på, eller er det noen forandringer på denne opperasjonen etter ny versjon av GN?

Let me know.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg syntes den nye layouten er fin jeg, og jeg har vel liten tro på at dette problemet er relatert til layout. Mulig relatert til ny versjon, men hvis siimen hadde problemer før ny versjon, hmmmm..... Jeg hadde ikke noen problemer med avatarbytte før ny versjon. Ikke annet enn at det tok lang tid før ny var på plass. Flere som har problemer?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dette skal være fikset nå. Kan dere teste?

Jeg fikk byttet avatar 1 gang, så hang det seg opp igjen.

Edit: Ser ut til at det hjelper å fjerne avataren, lagre endringer, og deretter lukke "Endre avatar"-siden og åpne den igjen...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.