Web Analytics
Jump to content

Bytte avatar?


Guest Elma
 Share

Recommended Posts

Jeg sliter med å bytte avatar. Følgende skjer: Når jeg bytter avatar, ser jeg at bildestørrelsen forandrer seg til det nye, men det er fortsatt det gamle bildet. Jeg har forsøkt å slette den gamle, og det funker. Da har jeg ingen avatar. Går deretter inn og legger inn en ny, men det gamle bildet dukker opp igjen. Jeg har oppdatert siden, til liten nytte. Har også ventet et døgn eller to, da jeg lurer på om det ikke skjer bytte før eventuelt en moderator/admin. oppdaterer sidene (dette veit jeg ikke).

Er det noe jeg glemmer å trykke på, eller er det noen forandringer på denne opperasjonen etter ny versjon av GN?

Let me know.

Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes den nye layouten er fin jeg, og jeg har vel liten tro på at dette problemet er relatert til layout. Mulig relatert til ny versjon, men hvis siimen hadde problemer før ny versjon, hmmmm..... Jeg hadde ikke noen problemer med avatarbytte før ny versjon. Ikke annet enn at det tok lang tid før ny var på plass. Flere som har problemer?

Link to comment
Share on other sites

Dette skal være fikset nå. Kan dere teste?

Jeg fikk byttet avatar 1 gang, så hang det seg opp igjen.

Edit: Ser ut til at det hjelper å fjerne avataren, lagre endringer, og deretter lukke "Endre avatar"-siden og åpne den igjen...

Edited by Imaginos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.