Web Analytics
Jump to content

Kjøp av Fender Strat, Mexican eller USA...?


asandven
 Share

Recommended Posts

Hei.

Har lyst til å kjøpe meg en fender strat og kikker litt på priser her og der.

Lurte på om det er mye forskjell i mexican og american, har planer om å sette texas special i den.

Er ikke styrtrik, så heller litt mot en mexican.

Noen som har noen erfaringer og kan gi noen tips? Skal brukes på spillejobber hvor det spilles coverlåter fra idyll til radio nowhere og en god del blues. funker litt dårlig med en les paul med emg81/85 på...

andreas

Link to comment
Share on other sites

Stikk til en musikkforetning og prøv en mexico strat. Finner du en du liker og den blir satt opp ordentlig så har du en god gitar. Ettersom du skal sette inn anna elektronikk så spiller det ingen rolle at dette ikke er av beste kvalitet i mexico straten.

Link to comment
Share on other sites

Stikk rundt i musikkforretninger og prøv masse strat'er, og kjøp den som føles best og høres best ut, uavhengig om det er USA eller Mexico..

Du kommer nok til det punktet at du vil oppgradere mikkene uansett, og da er det ikke så viktig lengre.. Om du har ei bra fjøl med bra resonans, trenger den nok ikke mer enn et sett med bra mikker for å høres knall ut! :)

Men om jeg får skyte inn med et tips; brukt japan strat..

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en mexico strat fra 94 som jeg er superførnøyd med, jeg har bytta neck og bridge pickup.

Den låt veldig bra før jeg bytta, men GAS tok overhånd.

Gitaren holder stemminga bra og er veldig god å spille på.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.