Web Analytics
Jump to content

Rør bytte ?


MatsEspen
 Share

Recommended Posts

Det stemmer ja. Da kan det kanskje være et av preamprørene (de små) som feiler. Siden begge kanalene i Fireball bruker alle rørene, er det enkleste å kjøpe et 12AX7-rør på en musikksjappe og bruke dette til å skifte/teste ett og ett rør. Bare å dra ut røret og plugge i det nye. :)

Link to comment
Share on other sites

[quote name=Innos' date='10.10.2009 - 03:45' timestam

p='1255139134' post='356465]

Ville kjøpt et av samme type som de du har nå, og tror det er lite å spare på å kjøpe på nett når det er snakk om ett rør (hvis du da faktisk hadde planer om å kjøpe fra sound1, og ikke bare brukte det som referanse).

De som står i nå er de som fulgte med forsterkeren, altså ENGL sine..

Og hadde planer om å kjøpe inn noen slik at jeg hadde i reserve.

Det blir enten på nett eller å komme meg til Kr. Sand en dag. (her i byen tviler jeg sterkt på de har rør og om de har, så er de jævla overprisa)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.