Web Analytics
Jump to content

Digitech - The Weapon


vwh
 Share

Recommended Posts

Synd at Dan Donegan navnet er på pedalen..

Men om prisen ikke er så verst, burde jo denne saken absolutt være verdt en kikk. Noen som vet om butikker som tar den inn? Gjerne nettbutikker..

Link to comment
Share on other sites

NYDELIG harmonizer og pitch shifter pedal .

Den har veldig mange kule ting . Du har en seksjon som heter Harmony , der har du 2 intervaller .. feks kvart og kvint , så glir du trinnløst mellom de 2 på pedalen . Dette kan gjøres med alle intervaller , og så er det 2 alternativer der du harmoniserer ned , det er mellom kvart og ters og kvart og kvint under.. pluss at du kan ha en der du bestemmer om du vil ha oktav under eller oktav over .. jævli kul effekt når du glir mellom her (Audioslave - Like a Stone soloen) . Tom Morello og Vai et par av de store gutta som bruker Whammy flittig!! ,., så har du en whammy del , der du skyver tonen opp 1 , 2 oktaver eller ned 1 , 2 .. med pedalen , og da får du ikke 2 toner . bare en som skyves.. Har også DiveBomb ( - 3 oktaver , virtually useless) og DropTune som du tar alt ned en heltone og kan brukes bra på chorder..

Også har du 2 Detune alternativer .. slags chorus , detune greie som ikke er så pen ..

Om du vil høre den , kan du legge inn Skype (www.skype.com) og si fra til meg så kan jeg spille litt med en for deg ;) hehe

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.