Web Analytics
Jump to content

ProCo Rat replica.


Recommended Posts

Tenkte bare å vise frem en pedal jeg har bygd. Bestilte byggesett av en ProCo Rat replica fra generalguitargadgets.com. Kom i posten etter en ukes tid. Kom komplett med absolutt alt jeg tregnte for å bygge den, utenom loddekunskap og loddebolt selvfølgelig, men ellers alt. Til og med loddetinn. Instruksjonene er veldig gode. Bygde den på en kveld. Og lyden? Knall! Har bare prøvd en Rat-pedal en gang før bare, men syns det var ganske likt. Men egentlig bare fra minimum gain til ca halv gain. Over det syns jeg det blir for grøtete. Den låter også best med single coil eller humbuckere med lav til medium output. Hotte og mørke humbuckere blir fort for grøtete og udefinert.

Designen er skrevet ut på selvklebende transparent på blekkskriver. Lakkert med 4-5 lag med klarlakk til slutt. Meget fornøyd for å være første pedalen.

Legger ved bilder her. Får se om jeg får lagt opp noen lydklipp også.

Gi gjerne tilbakemeldinger:)

post-7246-1254771316,0313_thumb.jpg

post-7246-1254771324,8206_thumb.jpg

post-7246-1254771330,7996_thumb.jpg

post-7246-1254771339,2761_thumb.jpg

post-7246-1254771348,599_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hei.

Brukte den som ble levert med byggesettet, OP07. Det er den samme som brukes i RAT fra fabrikken i dag. Den skal vistnok låte ganske likt som den orginale LM308.

I dette klippet

AB-tester de to pedaler med de to opampene. Pedalene som testes er det samme byggesettet som jeg kjøpte.

Jeg klarer ikke høre store forskjellen der i alle fall.

Har lurt på å teste ut forskjellige selv, men har ikke giddet siden den låter så bra med den som er i:)

Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes OP07 låter langt bedre i de fleste pedaler enn det LM307 gjør. Ganske like de to der. Er egentlig ikke så stor forskjell i lyden på de forskjellige op-ampene i en rat.

Pedalen ser veldig, veldig bra ut til å være din første! Gratulere. Ryddig og fin kabling inni også.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bestilte LM308N, TL070, RC4559P og en 741 den siste for moroskyld, kommentaren til den siste er; "Sometimes you don't want fidelity"

jeg bestilte 2stk. LM308N så hvis du har lyst til å prøve er det bare å si i fra.

Link to comment
Share on other sites

Takk for tilbakemeldinger. Det var ikke så vanskelig å få den til å se bra ut. Det vanskeligste var å få limt på transparenten beint, men gikk greit det også:)

Holder på å bygge en fuzz face og en boost også nå. Kommer bilder av disse her også etter hvert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.