Web Analytics
Jump to content

Konkret Utregning av folk med peiling for folk med lite tid!


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

Frakt og omkostninger bestemmes av selgeren, da han ifølge eBays lover har rett til å ta betalt for "pakking og omkostninger i forbindelse med sending" - fritt oversatt. Så om frakten i seg selv vil være på $200, så kan selgeren kreve hva som helst for fraktbiten. Hvis selgeren ikke er forbøyd med salgsprisen er noen frekke nok til å legge på litt ekstra for å tjene inn litt. Derfor bør du alltid spørre om pris på frakt og omkostninger før du legger inn bud.

Link to comment
Share on other sites

Uansett..

Sjekka på jemsite nå (thx Integrum) og fant ut at det var en bløff. Tenkte det var for godt til å være sant med en 10th gitar til 1500 Dollar... Det er nemlig den gitaren jeg har lovet meg selv å ha om jeg kommer over den ,.. men men .. sånn ble det jo da ikke

Nilsefx

Link to comment
Share on other sites

Meld deg inn i Brønnøysundregisteret. Har du en Bedrift får du igjen mva ved nyttår... Du forplikter deg heller til INGEN ANDRE TING en å sende inn regnskap dersom du selger noe.

Høres det for godt ut til å være sant? Se på det på denne måten: brønnøysundregisterets funskjon er at folk skal kunne ha en liten "tullebedrift" som rett og slett en hobby, eller ha en bedrift til hobbyen sin for å spare litt penger på mva...

Du må dessuten være registrert i brnnsndrg. for å få .no-adresse.

Så derfor har jeg en konto som jeg sparer penger på og når det nærmer seg nyttår gjør jeg storinnkjøp fra utlandet og sparer dritmye penger når jeg får tilbake det jeg la ut for mva noen uker senere!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.