Web Analytics
Jump to content

Konkret Utregning av folk med peiling for folk med lite tid!


Nilsefix

Recommended Posts

Frakt og omkostninger bestemmes av selgeren, da han ifølge eBays lover har rett til å ta betalt for "pakking og omkostninger i forbindelse med sending" - fritt oversatt. Så om frakten i seg selv vil være på $200, så kan selgeren kreve hva som helst for fraktbiten. Hvis selgeren ikke er forbøyd med salgsprisen er noen frekke nok til å legge på litt ekstra for å tjene inn litt. Derfor bør du alltid spørre om pris på frakt og omkostninger før du legger inn bud.

Link to comment
Share on other sites

Uansett..

Sjekka på jemsite nå (thx Integrum) og fant ut at det var en bløff. Tenkte det var for godt til å være sant med en 10th gitar til 1500 Dollar... Det er nemlig den gitaren jeg har lovet meg selv å ha om jeg kommer over den ,.. men men .. sånn ble det jo da ikke

Nilsefx

Link to comment
Share on other sites

Meld deg inn i Brønnøysundregisteret. Har du en Bedrift får du igjen mva ved nyttår... Du forplikter deg heller til INGEN ANDRE TING en å sende inn regnskap dersom du selger noe.

Høres det for godt ut til å være sant? Se på det på denne måten: brønnøysundregisterets funskjon er at folk skal kunne ha en liten "tullebedrift" som rett og slett en hobby, eller ha en bedrift til hobbyen sin for å spare litt penger på mva...

Du må dessuten være registrert i brnnsndrg. for å få .no-adresse.

Så derfor har jeg en konto som jeg sparer penger på og når det nærmer seg nyttår gjør jeg storinnkjøp fra utlandet og sparer dritmye penger når jeg får tilbake det jeg la ut for mva noen uker senere!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.