Web Analytics
Jump to content

Ny pedal til alle med TT


Recommended Posts

Jeg har fått min fantastiske Tiny Terror, og begynte med èn gang å finne ut hvordan gjøre den kontrollerte vrengen som er i den mer skitten.

Jeg vil også ha en 3bånds EQ i den, da det mangler på TT'en... Jeg baserer pedalen på en jeg har laget tidligere som jeg ikke likte, og resultatet foreløbig er forbausende bra. Jeg vil ikke kalle det en nydelig vreng, men den er rå og skikkelig skitten. Rett og slett heslig skitten på de lavere bandene. Skrus gain ned litt på ampen høres den nesten muff-isk ut..

Lydklipp og bilder kommer etterhvert. Denne er ment som bruk til TT, jeg har ikke prøvd den på andre amper. Ikke umulig at den vil funke på andre, men det forutsetter et det er en del gain på ampen. Når TT'en er helt clean virker den som en booster. Hittil har jeg bare brukt den til prøving og ikke med band, så hvordan lyden blir i bandsammenheng er uvisst per i dag.

Skal prøve den på flere amper i løpet av uka/neste uke (har helvettesuke på jobb (56timer)).

Virker kanskje unødvendig å starte en tråd før jeg har noen lydklipp...men men

Link to comment
Share on other sites

Nei det har jeg ikke tenkt på... Det har jeg egentlig ikke lyst til da det vil redusere en evt salgspris, og kunne skape støy som ikke vil kunne fjernes. God idè da! Jeg likte også den überportable ampen du skal lage. Ypperlig å ha på hytta osv. Kanskje jeg skulle prøve meg på noe lignende selv?

Du legger jo ikke til støy hvis du modder i følgende rekkerfølge?:

Kabel --> input jack på forsterker --> signalbryter (true bypass topola bryter) --> effektboks --> preamp etc

Hvis du da bruker en topola bryter som kobler hele skiten fullstendig ut vil du vel ikke ha noe problem? Tiny Terror vil jo synke eller stige i verdi avhengig av hvor pent det ser ut, men kan se for meg at det kan bli vakkert. Lyden vil da være helt identisk som før når skiten ikke er koblet inn, eller hur? Mulig jeg må gjøre det selv med en TT bare for å se, men det får bli etter at min komplette trådløse kombo med tuner er ferdig. :)

Link to comment
Share on other sites

Må innrømme at etter jeg fikk min pedal fra Tommy har jeg brukt den stort sett hele tiden... Og slike prosjekt som dette vekker litt interesse, selv om jeg ikke skjønner stort av det som egentlig skjer. Lydklipp er veldig velkomment! :)

Sånt skjer når man på død og liv skal tenke på å putte ting inne steder der de ikke hører hjemme.

Morten da... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.