Web Analytics
Jump to content

Oppussing av en Vantage VP795


Saurus
 Share

Recommended Posts

Fikk denne av fatterns tidligere bassist, som har hatt den stående ubrukt i mange herrens år. Den er i grunnen i god stand, men jeg har tenkt til å pusse den opp uansett. Plugget den i og det er lyd i den, men det ser ikke ut som phasen fungerer. Det er også litt rasp i volumknottene.

IMG_2407.JPG

IMG_2409.JPG

IMG_2410.JPG

IMG_2412.JPG

IMG_2416.JPG

IMG_2419.JPG

IMG_2420.JPG

Fant denne på nett

description.jpg

Dette passet meg i grunnen bra ettersom jeg har vært på nippet til å kjøpe en Warmoth. Jeg har surfet litt rundt og sett på deler idag, men klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal gjøre med denne. Hva ville dere gjort? Jeg har to idéer, men jeg vil gjerne se hva dere andre kunne hatt lyst til å gjøre selv.

Edited by Kranium
Link to comment
Share on other sites

Disse holder omtrent samme kvalitet som Ibanez fra samme tida, og det er jo ikke ille :)

Jeg ville bare pusset den og begynt å bruke den med en gang, kanskje sett etter nye tunere og evt. pickuper/elektronikk. Et sett med GFS P90-er hadde nok blitt fett.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.