Web Analytics
Jump to content

"Vis nytt innhold" linken forsvunnet i iPhone


rocktrond

Recommended Posts

Jeg sjekker titt og ofte innom forumet via min iPhone. Etter at forumet ble oppdatert får jeg nå opp et skin som er automatisk valgt for min nettleser. Og i dette skinnet er da linken for "Vis nytt innhold" ikke tilstede. Det er en link der for å kunne skifte skin, men den linken funker ikke.

Link to comment
Share on other sites

Har iPod Touch, og det er jo samme greia... Jeg bare trykka på linken nederst, og da fikk jeg det samme skinnet som på PCen... Men har ikke testet "hvis nytt innhold" enda, da.

Edit: Testet akkurat, og det funka fint... :)

Edited by DanielM
Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Veldig sent svar, men i alle fall... Forumet velger skin basert på device (nettleser). Høres ut som skinet for iphone ikke er helt topp og jeg har faktisk sett på alternativ tidligere. Har funnet et skin, men det passet dessverre ikke til denne versjonen av forumet: iPhone Skin for Invision Power Board (IPB, IP.Board)

Vil anta at det kommer noe etterhvert. Skal holde øynene åpne.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.