Web Analytics
Jump to content

Kopi eller ikke kopi?


maiden
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte en gitar i mars eller noe rundt der. Fant den på finn no, Fender Stratocaster sto det. Prisen var på 3850 kr hvis jeg husker riktig.

Nå har det seg sånn at jeg er veldig uerfaren med gitarer, og har blitt veeldig forvirret - noen sier det er en kopi, andre sier det ikke er en kopi. Hvordan vet jeg sikkert om det er- eller ikke er en kopi?

post-7241-1254642075,3042_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nå var det ikke all verdens til bilder du hadde da..

Det man vanligvis gjenkjenner en kopi på er avvik i form på kroppen og halsen, samt mekanikktype osv. Er det en god kopi må man ofte av med plekterbrett osv for å se på detaljer.

Hvis du poster noe skarpe og gode bilder av hele gitaren + nærbilder av tremolosystem, stemmeskruer osv kan det ofte være enkelt å fastslå om det er en kopi.

Det som også ofte avslører kopier er serienummer som ikke stemmer med selgers opplysninger eller serienummer systemet til Fender.

Ditt serienummer indikerer at gitaren er laget på Fenders fabrikk i Mexico i perioden 2000-2001

E de' no liv neppå straumen forresten :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Anbefales generel tå ha et lydkort for innspilling, med mindre man bruker en enhet med innebygget USB-interface (HX Stomp, POD, andre multi-fx-enheter.) Gir mye mer fleksibilitet og kvalitet. Jeg har ikke klart å bruke PC'ens lydkort til noe fornuftig innenfor musikk.  Kan også nevne at det funnes masse plug-ins / software som gir deg gode toner å spille inn med via VST plugins. Eksempler: Positive Grid Bias FX, Guitar Rig, Neural DSP. Tror listen er uendelig  Jeg brukte Bias FX lenge til stille-øving etter at ungene har lagt seg. Imponerente god lydkvalitet, og stort utvalg.  Forslag til lydkort: https://evenstadmusikk.no/focusrite/1131912/focusrite-scarlett-2i2-bundle-med-mikrofon-hodetelefoner-og-software
  • Stemmer nok det. Katana 50 har 1/4" jack rec/phones ut.
  • Produsenten oppgir bare minijack ut: https://www.boss.info/global/products/katana-mini/specifications/
  • Det er nok lurt ja Tror nok det beste for meg er å bli litt mer erfaren med noe basic utstyr og så se litt mot horisonten etterhvert. Tusen takk for den oversikten! Jeg ser et par stk som skiller seg ut for mitt behov. Men, jeg ser her (og når jeg ser nærmere på produktbeskrivelsene i norske nettbutikker) at Katana mini har en "rec out" port. Oversikten sier det er USB, men bildene på nettbutikkene ser ut som en vanlig jack. Uansett, betyr det at jeg kan koble den rett til laptoppen (via mikrofonporten??), og uten å ha noe mer lydkort? Det hørtes litt slikt ut fra oversikten.
  • Skal skaffe meg et nytt kabinett til en Marshall JCM 900 100w higain dual reverb. Ser for meg 2x12 med vintage 30 elementer. Har sortert meg ned til Marshall 1936v og Orange PPC212 open back. Har noen her inne erfaring med disse to kabinettene og kan komme med sitt syn på hva de anbefaler?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.