Web Analytics
Jump to content

Schecter Gitarer / C-1 Classic


Hallstein
 Share

Recommended Posts

Hei !

Jeg har rett og slett blitt forelsket i den sinnsykt pene looken på Schecter sine C-1 Classic gitarer (Spesielt Neck-designen), og begynte og vurdere denne til mitt neste kjøp... Men så ser jeg det at den "kun" koster 799$ i Statene... ble jeg skeptisk... Det er jo faktisk Seymore Duncan JB (SH-4) og Jazz (SH-2n) Pickups, og mahogany kropp, Maple neck, og rosewood fingerboard ... (<3 Rosewood)

Det er vel ikke tilfeldigvis noen som vet hvor man får tatt en kikk på disse gitarene i norge, evt, noen som har noen erfaringer ang. schecter?

Link to comment
Share on other sites

Hei! Har selv en Schecter Revenger FR som jeg vil regne for å være en billig-gitar, og jeg vil bare si at denne gitaren så absolutt er verd pengene. Er skikkelig forelsket i Schecter, og jeg er sikker på at Schecter kommer til å bli min neste gitar (mest sannsynlig en Schecter Hellraiser C-1 FR). KONGE GITARER! :D

Link to comment
Share on other sites

Har et par schecter gitarer, bl.a. en C1 elite, som er det nærmeste en classic, utrolig mye gitar for pengene med god lyd, alle jeg har prøvd har vært gode gitarer :).

Billigst er det på ebay, og enklest er det å kjøpe fra rebelimport. ( kanskje til og med enklest på ebay synes , men ikke alle er enig i det)

f.eks denne, 800USD, + ca 100 USD i frakt, = 4974NOK, * 1,25 (moms) = 6217,- + ca 180 i tollgebyr = 6400,- i postkassen, så kan du vurdere om du vil kjøpe kasse også?

Link to comment
Share on other sites

Har bestilt en Hellraiser v-1 fra www.themadape.com. Har enda ikke fått den pga masse surr med de men får en gratis hardcase (side de var redd for å sende gitaren med tanke på formen og skader). Så har ikke fått prøvd en Schecter enda, men på den sia har de hvertfall MANGE Schecterer :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.