Web Analytics
Jump to content

Nut på Epiphone


Recommended Posts

Hei.

Har et impulskjøp her som jeg trodde en kahler trem og nut jeg har liggende skulle passe, men nei.

Gitaren skal ha hatt en floyd tremolo og trodde da den skulle ha floyd nut også, men for det første har den et spor som ser ut til at en vanlig nut skulle passe i.

Prøvde en Gibson nut i dette sporet men den ble for liten, og de to hullene som jeg trodde en floyd nut sulle passe i, var for nærme hverandre så den passet heller ikke.

Legger ved noen bilder og håper det er noen som har en slik eller vet noe om den som kan hjelpe meg...

499605.jpeg

499606.jpeg

499607.jpeg

Har funnet ut at modellen heter 635i og kom ut med kahler Spyder tremolo, men self. ikke den typen jeg hadde liggende.

http://www.sevenstring.org/forum/standard-guitars/75093-ngd-coming-soon-pics-epiphone-635i.html

Og den kom også med vanlig nut men en ekstra låsbar nut ovenfor den vanlige. men har ikke klart å finne ut hvilken.

Help...Anyone....?

Edited by hkurt
Link to comment
Share on other sites

Jeg tviler litt på at du klarer å skaffe en slik nut uten å kjøpe en annen gitar med samme tremolo. Det er jo ikke noe som har blitt produsert på noen år..

Jeg tror du har to valg jeg

-Lage en ordinær nut, hvis sporet ikke passer enten Gibson eller Fender typer. se her for standard mål : http://www.stewmac.com/shop/Nuts,_saddles/String_nuts.html

eller

-Frese/tilpasse sporet til en locking nut type du faktisk får kjøpt.

Hvis du lurer på typen som originalt var montert ville jeg kikket på "contemporary" serien til fender/squier fra 80/90 tallet. Der finner du igjen de fleste Kahler tremoloer. Også typene med en lås montert etter nut.

Link to comment
Share on other sites

Får du ikke tak i noe, er det mulig å løse dette ved å bruke locking tuners og en nut i et passende materiale. Vet at flere har brukt elghorn med bra resultat, det å lage en er ikke noen heksekunst, det bare tar en del tid. Det er bare å sage/spikke/file vekk alt som ikke er en nut som passer, og så har du en! Har laget en til Fender her, av bisonhorn, og det var ikke så mye jobb som jeg fryktet

Det å ikke ha locking nut på en gitar med "FR" er kanskje ikke helt det mest vanlige, men det er flere dyktige folk som bruker den løsningen, og som trives med det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.