Web Analytics
Jump to content

Ryker strenger hele tiden!


Stormshadow2k
 Share

Recommended Posts

Har et problem!

Gitaren min spiser strenger til frokost, og de ryker på samme sted hver eneste gang. Jeg kan spille rolig, eller hardt, det spiller ikke så veldig stor rolle.

De ryker akkurat der de hviler på bridge'n. Finnes det noen mulighet for å kjøpe noe slags padding, slik at strengene ikke hviler på kanten av bridge'n, men noe litt mykere? Eller krever dette en ny bridge som kommer med slik som standard?

(se vedlagt bilde)

post-4801-1254480310,3004_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Dette tyder på at kanten er i overkant (sic!) skarp. Slikt går som regel an å fikse med et par drag med en diamantfil. Tror jeg hadde prøvd det. Kjøp deg et lite sett med diamantnålefiler på Clas eller Biltema, og ta et par drag samme vei med en passende fil. Sjekk med neglen før og etter. Det er ikke mye det skal være nødvendig å file.

Link to comment
Share on other sites

Sandpapir er skikkelig "nødsfallmetode", i hvert fall sandpapir, altså slipepapir for treverk. Det er vanskelig å få pusset kun det området man vil pusse, og det man har liggende, har ofte relativt grov korning. Våtslipepapir er litt bedre, men jeg vil anbefake en diamantfil. Det er et ekstra poeng på akkurat denne gitaren, som har gullfarget mekanikk. Det er fort gjort å ripe opp med sandpapiret ved siden av der strengene ligger, og den type "relicing" er da noe man som regel ikke ønsker.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.