Web Analytics
Jump to content

Whispering a Prayer TAB


Recommended Posts

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆHHHHH!!

NOEN SANGER SKAL IKKE SPILLES!! DETTE ER ABSOLUTT EN AV DEM!! GUTTER STEVE VAI SIER : "THIS IS ABOUT AS INTIMATE I CAN GET WITH MY INSTRUMENT." DET GÅR IKKE AN Å COVRE DEN BRA,, FINN PÅ NOE ANNET!!! ÆÆÆÆÆÆ!! ALARM!!

*utblåsning fullført*

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

IKKE DU IALLEFALL!! DU HAR JO ØDELAGT EN JEM OG!! NEI :... DETTE ER Å PISSE PÅ EN BRA SANG ALLE SAMMEN! DET BLIR SOM Å ... SOM Å .. DET BLIR NOE HELT NYTT!! ÆÆH!

Ser ut til at du har vært uheldig med Caps Lock igjen. Finner du den tasten på venstre side av tastaturet? Du vet hva venstre er? Du husker vi leser fra venstre mot høyre? Ja, høyre er den andre veien. Ser du tasten? Venstre? Bra! Det blir lettere når du vokser til skal du se. Mye som er vanskelig når man er bitteliten. ;)

Link to comment
Share on other sites

IKKE DU IALLEFALL!! DU HAR JO ØDELAGT EN JEM OG!! NEI :... DETTE ER Å PISSE PÅ EN BRA SANG ALLE SAMMEN! DET BLIR SOM Å ... SOM Å .. DET BLIR NOE HELT NYTT!! ÆÆH!

Ja. Jeg vet det. Det går ikke an å covre den..Men kunne vært morsomt å hatt den ...

Bare Vai som klarer og gjøre den sangen så UTROLIG bra!

En annen ting: Nilse, ro deg litt ned :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.