Web Analytics
Jump to content

Teiteste skaden du har på gitaren?


Noerart
 Share

Recommended Posts

Nå er det på tide at du forteller dine dypeste hemmeligheter! Har du en skade på gitaren du ikke tør å fortelle om? Da skal du gjøre akkurat det her!

Selv har jeg gjort mye teit med gitaren, men noe av det teiteste skjedde akkurat nå. Jeg gik rolig forbi stolen på mitt rotete rom hvor det står to små, antikke høytalere som jeg bruker med min Line 6 UX-1. I all hast reiv jeg ned den ene høyttaleren, så den datt ned på gitaren og la igjen et jævla hakk xD

Ironisk nok var jeg på rommet for å rydde...

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 186
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mista straten engang på tåa da den stygge gitareima røk. Gikk hardest uttover meg, men ble noen hakk i headstocken da den traff gulvet etterhvert. :rolleyes:

stakkars gitar!

:P

har jo skjedd en del ganger at hodet eller nederste del av kroppen dunker borti diverse kanter og greier. Heldigvis ikke noen store, synlige skader enda ^_^

Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg faktisk ingen store skader, men hadde en Hagstrøm en gang som halsen fikk seg en liten knekk på. Gitaren sto på et gitarstativ med tre bein og feil vektfordeling(disse skulle vært forbudt) og kabelen selvfølgelig i jack. Flink som jeg var så snubla jeg i kabelen og dro gitaren lett i gulvet etter jeg hadde hatt den ei uke! Passe irritert da ja!

Link to comment
Share on other sites

Har slått bassen i både cymbaler, lamper, mikkstativ og liknende... men ingen synlige skader på frontsiden :)

Har også fått et überhakk i hovedgitaren min etter en liten tabbe med gitaren stående... jeg sparket bort kabelen, og vips, der lå gitaren på gulvet...

Edited by Curl-Head
Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

har mistan i gulvet et par ganger og slikt,men ingen seriøse skader på det..den mest synlige og dumme er vel litt før jeg fikk el gitaren.... skulle sjekke om det var strøm på softgunnen...trodde selvfølgelig ikke det var skudd i,så jeg sikta på kassegitaren fra 3 meters hold....jeg fant ut at softgunnen er kraftig nok til å skyte igjennom begge sidene på den ivertfall..

HELDIGVIS!!!!! fikk jeg fikset hullene,og man ser det ikke så veldig bra og den høres helt normal ut

følte meg rimelig dum da :blush:

Link to comment
Share on other sites

Om jeg går rundt med gitaren, hender det vel at headstocken slår borti noe, så jeg har et par svake merker der. Ellers er det jo syltynne riper i lakken, men slikt må jo være umulig å unngå. Jeg har heldigvis ingen alvorlige skader, da :D

Edited by Blackvarg
Link to comment
Share on other sites

Jeg har gjort akkurat samme øvelsen med en høytaler ned på finstraten min.

Om jeg får lov å utbrodere denne tråden til å gjelde største skaden

på et instrument kan jeg fortelle at jeg en gang i mine yngre dager

fikk en hel gitarist MED gitar opp i trommesettet mitt på en gig.

Grunnen var at vi hadde noen problemer med støy fra en PA ampen

som drev subbene. I pausen skrudde vi toppdekslet av og fant at når vi

rukla på kjøleribben ble støyen borde. Uti neste sett begynner

spetaklet igjen og gitaristen tar midt i en låt og stapper hånden

ned i en live 600 Watt's amp. Resultat, fyren hopper så høyt han

noen gang har gjort og lander med gitar og brannsår mitt trommesettet

så cymbaler, trommer, trommeslager og monitor mixer flyr alle veier.

/...om publikum ikke hadde tatt notis av bandet tidligere på kvelden

ble vi om ikke annet berømt den kvelden pga av språket og promillen

til gitaristen vår.

Link to comment
Share on other sites

Min værste skade fikk jeg første gang jeg skulle skifte pickups på Ibanezen min. Dum som jeg var så trodde jeg at jeg bare kunne bruke skruene som fulgte med picupsene. Og skrudde de helt inn. Snudde gitaren og der sto begge skruene rett ut fra baksiden. :( Skikkelig dum nybegynnerfeil. Som jeg ikke kommer til å gjøre igjen.

Link to comment
Share on other sites

Hadde satt Ruokangas'en på stativet, med ledningen i. Jeg klarte selvfølgelig å vikle foten i ledningen slik at gitaren veltet over pedalbrettet. Heldigvis var ikke skaden så alvorlig, men det var så unødvendig.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.