Web Analytics
Jump to content

Custom Epiphone Dot


Eivind_bh
 Share

Recommended Posts

Hei,

Tenkte jeg skulle utgi meg på et lite prosjekt. Har lyst på en Epiphone Dot, men med litt egent tvist. Har tenkt å sette på Bigsby, erstatte pickups, MEN så kommer problemet mitt. Jeg liker ikke necken, altså, de 'dot'ene som indikerer frets. Har mer lyst på de 'stripene' som er på vanlig Les Paul.

Vet at Sheraton er veldig lik sånt sett, men syns hodet der med stemmeskruene er litt funky (ja jeg er sær).

Så jeg lurer på om det er mulig å bytte ut neck'en på en vanlig DOT, om evt noen vet hvor jeg kan få tak i noe som er tilnærmet det jeg er ute etter?

Any thoughts?

EDIT: http://www.audio-electric-shop.de/shop/cat...urn-HB35-TS.jpg

Denne gitaren hadde mye av looken jeg er ute etter, kanskje foruten gold-finnish på pickups etc :P

Edited by Eivind_bh
Link to comment
Share on other sites

Alt er jo mulig selvsagt, men du må jo f.eks lakkere gitaren på nytt da.. Og få noen til å lage den halsen..

Jeg vet ikke jeg. Det er en Epi og dette blir det relativt mye penger av..

En annen mulighet er vel å få noen til å legge nytt inlay i den halsen du har. Så lenge det nye inlayet er større enn det gamle lar det seg jo gjøre, men jeg vil tro du blir nødt til re-frette med det samme, da hele gripebrettflaten på pusses ned litt i forbindelse med inlay arbeide.

Tror du kan kjøpe deg en utrolig mye bedre gitar hvis du legger sammen prisen epi'en og pengene det vil koste deg å fullføre dette prosjektet.

Link to comment
Share on other sites

Nå kommer jeg sikkert til å bli tråkket på, men la gå..

Et alternativ kan være noe slikt hvis du må ha slike inlays. Så lenge det bare er vanlige dot inlays så vil du kunne skjule dem under slike dekaler. Disse er noe av samme materiale som blant annet brukes for dekaler på blant annet biler og til skilt. En kompis av meg har prydet gitaren sin med et slikt sett og det ser overraskende bra ut. Dekalene er svært tynne, men virker slitesterke og har ikke gitt noen tegn til å skulle løsne. Om det holder i lengden gjenstår og se ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens gitar. Nå er alt på plass, men innser jo at jeg bør bytte ut den kinesiske Wilkinson-stolen med noe litt mer raffe saker. Plukket opp en pakke med aged deler i går (kontrollplate, jack-brønn, knotter, halsplate og diverse skruer). Bare å koble ledninger og sette på strenger, så blir det sus i serken. Om noen har en aged telestol liggende, hyl ut. 
  • For å lime på en sånn kant av abs plast , bør vel det først freses vekk tilsvarende som skal på igjen. Hvis ikke blir det noe rart med størrelsen.  Og bruke en varmepistol for å få det rundt de mindre hjørnene . Sikkert ikke det enkleste å få det pent, spesielt på et gjennomsiktig brett, men det lar seg nok gjøres.
  • Tipp-Ex   Neida. Jeg laget noen gjennomsiktige brett for mange år siden, og fikk en lignende (men ikke så skarp) effekt ved å matte kanten på brettet. Spørs hvor slak vinkelen på kanten er.
  • Jo, det som er der er en slags maling. Aner ikke hva det er, men det må jo ha vært mykt og påførbart og deretter herdet på noe vis. Skulle likt å visst hvilket materiale som er brukt.
  • Skulle jeg til å si også. Må jo være det absolutt enkleste.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.