Web Analytics
Jump to content

Custom Epiphone Dot


Eivind_bh
 Share

Recommended Posts

Hei,

Tenkte jeg skulle utgi meg på et lite prosjekt. Har lyst på en Epiphone Dot, men med litt egent tvist. Har tenkt å sette på Bigsby, erstatte pickups, MEN så kommer problemet mitt. Jeg liker ikke necken, altså, de 'dot'ene som indikerer frets. Har mer lyst på de 'stripene' som er på vanlig Les Paul.

Vet at Sheraton er veldig lik sånt sett, men syns hodet der med stemmeskruene er litt funky (ja jeg er sær).

Så jeg lurer på om det er mulig å bytte ut neck'en på en vanlig DOT, om evt noen vet hvor jeg kan få tak i noe som er tilnærmet det jeg er ute etter?

Any thoughts?

EDIT: http://www.audio-electric-shop.de/shop/cat...urn-HB35-TS.jpg

Denne gitaren hadde mye av looken jeg er ute etter, kanskje foruten gold-finnish på pickups etc :P

Edited by Eivind_bh
Link to comment
Share on other sites

Alt er jo mulig selvsagt, men du må jo f.eks lakkere gitaren på nytt da.. Og få noen til å lage den halsen..

Jeg vet ikke jeg. Det er en Epi og dette blir det relativt mye penger av..

En annen mulighet er vel å få noen til å legge nytt inlay i den halsen du har. Så lenge det nye inlayet er større enn det gamle lar det seg jo gjøre, men jeg vil tro du blir nødt til re-frette med det samme, da hele gripebrettflaten på pusses ned litt i forbindelse med inlay arbeide.

Tror du kan kjøpe deg en utrolig mye bedre gitar hvis du legger sammen prisen epi'en og pengene det vil koste deg å fullføre dette prosjektet.

Link to comment
Share on other sites

Nå kommer jeg sikkert til å bli tråkket på, men la gå..

Et alternativ kan være noe slikt hvis du må ha slike inlays. Så lenge det bare er vanlige dot inlays så vil du kunne skjule dem under slike dekaler. Disse er noe av samme materiale som blant annet brukes for dekaler på blant annet biler og til skilt. En kompis av meg har prydet gitaren sin med et slikt sett og det ser overraskende bra ut. Dekalene er svært tynne, men virker slitesterke og har ikke gitt noen tegn til å skulle løsne. Om det holder i lengden gjenstår og se ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.