Web Analytics
Jump to content

Custom Epiphone Dot


Eivind_bh

Recommended Posts

Hei,

Tenkte jeg skulle utgi meg på et lite prosjekt. Har lyst på en Epiphone Dot, men med litt egent tvist. Har tenkt å sette på Bigsby, erstatte pickups, MEN så kommer problemet mitt. Jeg liker ikke necken, altså, de 'dot'ene som indikerer frets. Har mer lyst på de 'stripene' som er på vanlig Les Paul.

Vet at Sheraton er veldig lik sånt sett, men syns hodet der med stemmeskruene er litt funky (ja jeg er sær).

Så jeg lurer på om det er mulig å bytte ut neck'en på en vanlig DOT, om evt noen vet hvor jeg kan få tak i noe som er tilnærmet det jeg er ute etter?

Any thoughts?

EDIT: http://www.audio-electric-shop.de/shop/cat...urn-HB35-TS.jpg

Denne gitaren hadde mye av looken jeg er ute etter, kanskje foruten gold-finnish på pickups etc :P

Edited by Eivind_bh
Link to comment
Share on other sites

Alt er jo mulig selvsagt, men du må jo f.eks lakkere gitaren på nytt da.. Og få noen til å lage den halsen..

Jeg vet ikke jeg. Det er en Epi og dette blir det relativt mye penger av..

En annen mulighet er vel å få noen til å legge nytt inlay i den halsen du har. Så lenge det nye inlayet er større enn det gamle lar det seg jo gjøre, men jeg vil tro du blir nødt til re-frette med det samme, da hele gripebrettflaten på pusses ned litt i forbindelse med inlay arbeide.

Tror du kan kjøpe deg en utrolig mye bedre gitar hvis du legger sammen prisen epi'en og pengene det vil koste deg å fullføre dette prosjektet.

Link to comment
Share on other sites

Nå kommer jeg sikkert til å bli tråkket på, men la gå..

Et alternativ kan være noe slikt hvis du må ha slike inlays. Så lenge det bare er vanlige dot inlays så vil du kunne skjule dem under slike dekaler. Disse er noe av samme materiale som blant annet brukes for dekaler på blant annet biler og til skilt. En kompis av meg har prydet gitaren sin med et slikt sett og det ser overraskende bra ut. Dekalene er svært tynne, men virker slitesterke og har ikke gitt noen tegn til å skulle løsne. Om det holder i lengden gjenstår og se ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.