Web Analytics
Jump to content

Rackgear


djbjonik
 Share

Recommended Posts

Er det noen som vet om noen extra-ordinært gode effekt-prosessorer for rack, eller en preamp som har en fin crunsh-kanal?? Jeg er nemlig på jakt etter noe bedre enn det jeg har idag, og her virker det som om det er mange vettuge hoder som veit hva de snakker om!! :):) Og hvis noen mot formodning skulle ha noe fint til salgs, er jeg kanskje intressert... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Jeg testa T.C.en i 4 timer, så bestemte jeg meg for å drite en lang masj i den. Den farger lyden altfor mye!!! ikkert mulig å lage fornuftige presets, men med ett sånt utgangspungt skipper jeg det...

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Ok, personlig mener jeg at Mud-Honey'en fra T-Rex funker utrlig bra, du kan i tillegg få en veldig fin crunch ut av en Studio Preamp.

På effektprosessor'sia bruker jeg en Digitech 2120 Artist, "på reperasjon nå", den har allt, og litt til. Nå kommer jeg høyst sansynlig til å kjøpe en Studio Preamp og bruke den 2120'en som en ren effektprosessor.

2120'ene har fallt utrolig mye i pris i det siste og ligger på en 4-6 tusen kroner, noe som er lite ettersom den kosta 15-20 ny!!!

Jeg ga 6000,- Den har vreng i tillegg til alle standard effekter

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.