Web Analytics
Jump to content

Ny gitar


Metalbrain

Recommended Posts

Sikler litt på en sjustrenger om dagen, men sliter med å finne noe...

Noen som har noen forslag? Vil ikke bruke noe særlig mer enn 5k, men kan jo være at jeg kan strekke meg litt, hvis det skulle dukke opp noe ufattelig fett.

Jo, også har jeg sett at mange sjustrengere har 27"-hals, noe jeg syns er dritt å spille på, da jeg er vant til LP og RG. Et krav er derfor at den helst ikke har lenger hals enn 25.5"...

Halsen burde også være ganske(veldig?) tynn, da jeg syns dette er digg. Ibanez, anyone? Har titta på Ibanez RG1527M, og denne ser vilt fet ut, og passer kravene mine, men jeg finner den ingen steder.. Noen erfaringer med denne/lignende gitarer? :)

Bare å kjøre på med forslag, erfaringer, etc, etc! Jeg sliter som sagt med å finne noe konkret, så trenger litt drahjelp her.

Takk på forhånd :D

Link to comment
Share on other sites

Jeg er storfornøyd med min S7320. Tynnere hals og kropp enn det får du ikke. Meget lettspilt, låter fett og ZR-trem er konge.

Betalte rundt 4500kr tilsammen på Ebay fordi jeg var desperat. Men det går an å få det mye billigere viss man er tålmodig.

Lite å finne på bruktmarkedet her i landet. Så et par RG7420 MIJ, men de forsvant fort.

Lurer litt på hvordan gitaren vil låte etter et pickupbytte, noe jeg sannsynligvis får teste om en liten stund :)

Link to comment
Share on other sites

Brukt rg7620 eller 7420 kanskje? De selges for en rimelig penge på ebay stadig vekk. Det er omtrent samme gitarer som rg1527 bare at disse har tynnere hals og annen tremolo. 7420 har en helt OK tremolo(kvaliteten varierer på disse) og 7620 har en meget bra tremolo. Selv foretrekker jeg halsen på 1527. Ligger litt bedre i handa.

Link to comment
Share on other sites

Ibanez RG1527(M) sprenger nok budsjettet mitt, hvis det ikke dukker opp noe brukt.. Er nok derfor RG7321, -7320 og Apex-2(denne så bra ut) som er mest aktuelle akkurat nå. Noen som vet om et sted rundt Oslo det kunne vært mulig å få prøvd disse(evt. sjustrengere generelt)? Syns aldri gitarsjapper har sjustrengere inne, jeg.

Og Schecter har en del fett.. Hvordan er disse i forhold til Ibanez sine? Schecter har vel lengre og tjukkere hals, noe annet det er å nevne? Noen som vet om en sjappe som forhandler Schecter på østlandet, så det kunne vært mulig å få eventuelt prøvd et par?

Ser ut som Agile har en del fete sjuere, óg. Men de har vilt lang hals, da..

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.