Web Analytics
Jump to content

Leter etter en allsidig gitar!


razorback94
 Share

Recommended Posts

Hei, har begynt å innsett at Dean DFH'n min ikke passer til all slags musikk. (Men feier over alt som er av trash og alt av metal :lol: )

Så derfor har jeg begynt å se etter en gitar som jeg kan ha attåt Dean'en min.

Det jeg kommer til å bruke den til er litt rock/pop og litt lettere hardrock.

Helst noe alà Strat- eller LP- form, må ha fast stol, har innsett at jeg bare bruker floyden til å briefe/kødde/osv + At jeg aldri for helt

taket på det å stemme den. ^_^

Budsjettet er fra alt fra 5000kr til 11-12000 kr.

Link to comment
Share on other sites

Kjøp deg en helt streit USA strat, du finner ikke en mer allsidig gitar enn det, tremolo kan låses hvis du ikke bruker den. Hvis du synes singelcoils blir litt for pinglete så kjøp en HSS modell - eventuelt ettermonter en humbucker i bro.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville vel i utgangspunktet gått for en Gibson Les Paul fordi den er mer allsidig enn Strat for meg, men når du har en Dean fra før kan du jo like gjerne ta noe som skiller seg en del ut fra den. Dermed vil vel mitt tips bli en Japansk eller Amerikansk HSS-strat (hvis du går for japansk, legg budsjettet på innkjøp litt ned og bruk 2000kr på å bytte pickups). Men anbefaler deg også å prøve en telecaster og en Hagstrøm Swede (gjerne av den dyrere typen) for å se hva andre merker har å by på. Evt en Rickenbacker?

Link to comment
Share on other sites

Personlig synes jeg H-H gitarer (gjerne med coil-split muligheter) er de mest allsidige, om det er LP eller strat form spiller ikke så stor rolle. Det finnes jo noen som prøver å være begge deler også :):

PB-401_MGO.jpg

Ibanez har også mange fine modeller som er veldig allsidige. Har selv en Ibanez Ghostrider som jeg kjøpte nettopp for å ha en allsidig gitar, men denne er desverre ikke i produksjon lengre, men SZR ser ut til å være litt i samme gata:

SZR520_DHS_12_01.gif

Link to comment
Share on other sites

Det kan være et veldig røverkjøp det, men hvis jeg var deg ville jeg sjekket opp litt nærmere. Han oppgir ingen grunn til at gitaren plutselig skal være så billig. Ring ham og hør, og ikke forskudsbetal så skulle alt sikkert være bra. Gitaren er ihvertfall fin hvis den er som den skal...

Link to comment
Share on other sites

Fikk igjen email av han nå:

Nei egentlig ikke annet enn at jeg fikk den billig selv også..er ikke akkurat så veldig kjent merke i Norge så er vel kanskje ikke så lett og få solgt

Mvh

Vegar

Er vel et ganske bra kjøp dette hvis det er det som gjør at prisen er så lav :-)

Edited by razorback94
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.