Web Analytics
Jump to content

Forsterkere som går på Batteri


Guns N' Roses

Recommended Posts

Jeg skal kjøpe en reiseforsterker, men er litt usikker på hvilken.

Max 1000kr, kan godt kjøpe brukt eller kjøpe fra USA.

Jeg spiller Rock, Hard-Rock og Metalll.

Hadde vært fint med effekter, men det er ikke et krav.

Har sett att Marshall lager noen miniforsterkere, noen som har prøvd de, sprenger høytaleren lett?

Hva tror dere?

Takker for alle svar.

Link to comment
Share on other sites

Tror nok at det blir en Cube.

Forresten, går det an og ta en Boss me-70 eller en hvilken som helst multieffekt, koble den til en radio eller høytaler som har aux in?

Tenkte det kunne være lurt, siden jeg skal kjøpe en multiefekt snart.

Det er nok helt ok.

Selv holdt jeg på med det i en årrekke - brukte hodetelefonutgangen på multieffekten rett inn i aux in på stereoanlegget.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Vox DA5, og den er definitivt artig å spille på, spesielt etter at jeg byttet ut 6,5"-elementet med en Jensen 8". Hvis du er ute etter klassisk rockelyd er den fin, men den er ikke noe metallmonster akkurat. Uansett er den ikke spesielt reisevennlig - liten, javel, men ikke så liten at du vil ta den med deg overalt, akkurat. Hvis du skal ha noe som er virkelig smått kan du jo vurdere de små Amplug-greiene fra Vox, og kjøre utsignalet til et par OK pc-høyttalere. Men siden Amplug er helt uten effekter (ikke romklang engang) blir det gjerne litt kjedelig i lengden. Spørsmålet er vel hvor smått du egentlig vil ha det - snakker vi transport med egen bil, eller snakker vi overfylt t-banevogn i rushtrafikken?

Link to comment
Share on other sites

Hvis man virkelig skal reise med minst mulig bagasje legger man igjen gitaren hjemme og tar med blokkfløyta... Dersom man vil være helt minimalistisk skaffer man seg en sopranino-fløyte, som er enda mindre enn en vanlig blokkfløyte. Uheldigvis har den også en enda mer skingrende tone... Ga en slik sopranino blokkfløyte i julegave til min fem år gamle niese, for som jeg sa "hun har så små fingre at det er vanskelig med en vanlig blokkfløyte, men det jo viktig at hun tidlig lærer seg å sette pris på gleden ved å utøve musikken selv"). Kan egentlig ikke forstå det, men familieselskapene har hatt en noe anstrengt stemning etter den julegaven der... :rolleyes:

Moral: Du trenger ikke lære kidsa å shredde. Å spelle metall er bare så... 2008. Skal du virkelig få fram det onde i de søte små, skal du gi dem blokkfløyte (forutsatt at det ikke er dine egne unger!) :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.