Web Analytics
Jump to content

Trenger du en arbeidslampe?


Recommended Posts

Nå er det mulig det er bare meg som har behov for noe slikt her på forumet. Alle andre er sikkert unge og freshe kvinner og menn med perfekt syn. Hvis det nå skulle være en og annen som ikke helt kjenner seg igjen, så les videre:

Jeg har i mange år ønsket meg en sånn Luxo arbeidslampe med innebygget lupe, og behovet har blitt større de senere årene. Problemet har vært at sånne lamper koster rundt to tusen fem hundre kroner, og SÅ lyst på en slik lampe har jeg aldri hatt, selv om de sikkert er av helt fantastisk kvalitet.

Så til saken- Biltema har som en av de mange nyhetene i år tatt inn to slike modeller, en til 169, den andre til 269. Jeg kjøpte den dyreste, varenummer 35-9813.

Den er nå pakket ut, og kvaliteten er som på andre rimelige skrivebordslamper, helt grei. Lampen har et sterkt, helt hvitt lys som egner seg til sånn "her skal vi se godt"- jobbing, kanskje mindre bra som leselys, men det er det da heller ikke ment som. Lupen er beskyttet av et lokk, og lyset er mer enn sterkt nok til at lampen kan brukes som kun lampe, og ikke som lupe.

Jeg har sittet og loddet litt her nå, og merker at lampen krever litt tilvenning, og at det kanskje er mest behagelig å bruke når det er behov, skikkelig smått, og man vil se godt.

Som sagt- hvis andre også har hatt lyst på en slik, men har stått over på grunn av pris- nå er det ingen grunn til å vente. Verdt hver en krone!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.