Web Analytics
Jump to content

Beste distortion-pedal - heavy metal


Sortulv
 Share

Recommended Posts

Et dansk firma som heter Emma Electronics har en som heter PisdiYAUwot. Men den er ikke i produksjone ennå. Hvilket suger, for den låter sinnsykt fett.

Jeg syns sounden i denne videoen her helt killer:

han bruker en Blackstar DistX med en Bad Monkey som boost forran.

Link to comment
Share on other sites

Er disse hardwire pedalene bedre kvalitetsmessig enn de "vanlige" Digitech boksene? Det stod noe om ekstra high-performance

Stemmer. Det står så vidt Digitech på de med en liiiten logo bak på pedalen.

HW har true bypass, noe som betyr at den ikke stjeler signal når pedalen er av.

Jeg har riktignok ikke prøvd noen av de pedalene som Radial ToneBone, Krank Distortius Max og sånn.

Men av de mange pedalene jeg har prøvd til under 2k syns jeg at HW låt fetest.

Tunge, solide pedaler i tykk metall.

Link to comment
Share on other sites

Keeley-modda Metal Zone er vel heller ikke helt feil. Leste noe om en MXR-sak også? Har også hørt mye bra om Boss Metal Core, men denne har jeg ikke prøvd selv.

Jeg har en Boss Metal Zone liggende (for det var vel den du mente?), men har ikke fått prøvd den skikkelig ut egentlig. Pedaler fungerer nemlig ikke så veldig bra på forsterkeren jeg har. Driver å sparer penger så jeg kan få skaffet meg noe mer dugelig - rørforsterker eller noe!

Link to comment
Share on other sites

Har en digitech metal master og en boss od-20 med mange vrengtyper. Digitechen funker genialt på rør ampen min, på transistor ampen jeg hadde låt det helt forjævlig. Minuset med den er at den mangler gain knapp. Noe som gjør boss pedalen litt mer flerbrukendes i vrengens verden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.