Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Beste distortion-pedal - heavy metal


Sortulv

Anbefalte innlegg

Et dansk firma som heter Emma Electronics har en som heter PisdiYAUwot. Men den er ikke i produksjone ennå. Hvilket suger, for den låter sinnsykt fett.

Jeg syns sounden i denne videoen her helt killer:

han bruker en Blackstar DistX med en Bad Monkey som boost forran.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Er disse hardwire pedalene bedre kvalitetsmessig enn de "vanlige" Digitech boksene? Det stod noe om ekstra high-performance

Stemmer. Det står så vidt Digitech på de med en liiiten logo bak på pedalen.

HW har true bypass, noe som betyr at den ikke stjeler signal når pedalen er av.

Jeg har riktignok ikke prøvd noen av de pedalene som Radial ToneBone, Krank Distortius Max og sånn.

Men av de mange pedalene jeg har prøvd til under 2k syns jeg at HW låt fetest.

Tunge, solide pedaler i tykk metall.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Keeley-modda Metal Zone er vel heller ikke helt feil. Leste noe om en MXR-sak også? Har også hørt mye bra om Boss Metal Core, men denne har jeg ikke prøvd selv.

Jeg har en Boss Metal Zone liggende (for det var vel den du mente?), men har ikke fått prøvd den skikkelig ut egentlig. Pedaler fungerer nemlig ikke så veldig bra på forsterkeren jeg har. Driver å sparer penger så jeg kan få skaffet meg noe mer dugelig - rørforsterker eller noe!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jepp, men en som er modda av Keeley ;) Den vanlige funker faktisk ganske greit den også, men man må være JÆVLIG forsiktig med gain og EQ på den. Den har en tendens til å låte vepsete på endel amper, men på f.eks. JCM800 låter den ganske fett.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.