Web Analytics
Jump to content

Fender Standard Tele vs Ibanez JTK4 / Hagström f-300 eller 301


grilldress

Recommended Posts

hei

driver med litt research om hvilken gitar jeg skal skaffe meg og har til nå anskaffet meg litt alternativer.

har spilt gitar i litt over et år, mest akustisk, men også en del el. driver nå på med et studieår i australia, så planene om å handle ble litt forskjøvet, noe som ikke egentlig bare er negativt siden det også gir meg litt bedre tid til å finne ut av hva jeg egentlig vil ha. har kjøpt meg en billig, men absolutt brukbar kayne strat med en liten miniforsterker i og med at jeg bor i kollektiv her nede(selv om 'små hunder bjeffer høyest' utsagnet kanskje ikke er helt feil med den forsterkeren), så skal nok klare meg til jeg er tilbake i det kalde, grå nord.

har fått funnet litt penger i gitarbudsjettet, men er som sagt student, så er begrensede midler, alternativene er som følger:

Ibanez JTK4

mye bra anmeldelser av denne ute på nettet, klippene på youtube virker også bra for prisklassen som passer fint rundt der budsjettet sannsynligvis kommer til å ligge

Hagstöm F300 evt F-301 pga pickups. har også sett en del bra anmeldelser og videoer av denne + at den ser jo fantastisk ut

vurderer også Squier Standard Telecaster eller rett og slett bare å fleske til med en Fender Standard Tele om jeg virkelig føler for vann- og makaroni-diett i noen uker

(off topic, men foreløpig har jeg en knapp på VOX AD30VT forsterker)

har alltid vært glad i rask og også tung musikk, og det siste året har jeg også spilt veldig mye selv. liker foreløpig å spille en del punk, har alltid vært fan av turboneger, ramones, bad religion + div metal, og de siste årene har jeg også hørt mere og mere på hardcore og indie, så er vel stort sett det jeg kommer til å spille(men nei, ikke bare powerchords, tekniske greier og tyngre riff også)

noen her som har erfaring med noen av disse gitarene? setter pris på synspunkter og eventuelle tips som måtte komme

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.