Web Analytics
Jump to content

Fender Standard Tele vs Ibanez JTK4 / Hagström f-300 eller 301


grilldress
 Share

Recommended Posts

hei

driver med litt research om hvilken gitar jeg skal skaffe meg og har til nå anskaffet meg litt alternativer.

har spilt gitar i litt over et år, mest akustisk, men også en del el. driver nå på med et studieår i australia, så planene om å handle ble litt forskjøvet, noe som ikke egentlig bare er negativt siden det også gir meg litt bedre tid til å finne ut av hva jeg egentlig vil ha. har kjøpt meg en billig, men absolutt brukbar kayne strat med en liten miniforsterker i og med at jeg bor i kollektiv her nede(selv om 'små hunder bjeffer høyest' utsagnet kanskje ikke er helt feil med den forsterkeren), så skal nok klare meg til jeg er tilbake i det kalde, grå nord.

har fått funnet litt penger i gitarbudsjettet, men er som sagt student, så er begrensede midler, alternativene er som følger:

Ibanez JTK4

mye bra anmeldelser av denne ute på nettet, klippene på youtube virker også bra for prisklassen som passer fint rundt der budsjettet sannsynligvis kommer til å ligge

Hagstöm F300 evt F-301 pga pickups. har også sett en del bra anmeldelser og videoer av denne + at den ser jo fantastisk ut

vurderer også Squier Standard Telecaster eller rett og slett bare å fleske til med en Fender Standard Tele om jeg virkelig føler for vann- og makaroni-diett i noen uker

(off topic, men foreløpig har jeg en knapp på VOX AD30VT forsterker)

har alltid vært glad i rask og også tung musikk, og det siste året har jeg også spilt veldig mye selv. liker foreløpig å spille en del punk, har alltid vært fan av turboneger, ramones, bad religion + div metal, og de siste årene har jeg også hørt mere og mere på hardcore og indie, så er vel stort sett det jeg kommer til å spille(men nei, ikke bare powerchords, tekniske greier og tyngre riff også)

noen her som har erfaring med noen av disse gitarene? setter pris på synspunkter og eventuelle tips som måtte komme

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.