Web Analytics
Jump to content

Hei på du!


Hylo
 Share

Recommended Posts

Hei!

Lars heter jeg! Jeg har vel strengt tatt vært medlem her siden 2005, men har hatt meg en pause i mellomtiden (fra både forumet og gitaren).

Jeg har en meget snever smak på utstyret mitt, som du helt sikkert kan se i signaturen min;

Fender Baja Telecaster

Fender Hot Rod Deluxe

Ibanez Tubescreamer OD-pedal.

Personlig så er det alt jeg trenger (foreløpig). Råkk 'n råll fiskebåll 'ække så komplisert! :)

Skal se om jeg får slengt opp noen bilder av utstyret!

Link to comment
Share on other sites

Skjønner jo at det ikke blir mye posting på dette forumet når du har det ustyret du ønsker og det er såpass enkelt. :)

Jeg er selv på vei back to basics i tankegangen min og vurder hva jeg skal ha som standard-gitar og standard-amp i fremtiden.

Skal leke meg litt mer med am std og h1 telecaster og se hvordan jeg synes de låter på små søte rørforsterkere. Jeg skal ha noe litt "tøffere" enn før tenker jeg, og da er jo tele en bra variant. Noen tips?

Men synes det skal bli enda mer aktivitet i skikkelige saklige diskusjoner inne på dette forumet, og da er det jo bare å henge seg på.

Velkommen tilbake! (sier jeg som har vært her mye kortere enn deg. :P )

Link to comment
Share on other sites

Skal se om jeg ikke klarer å være litt mer aktiv her, oyvi93. :)

Jeg er jo selvfølgelig klar over at jeg kan oppfattes som veldig bastant når jeg skrev det jeg skrev, men slik er det nå. :)

Og til deg, Morten Larsen; jeg tøffa jo frem og tilbake mellom mange butikker i Oslo og testa forskjellige gitarer. Deriblandt Am STD, H1 og MiM. Selv syntes jeg Baja'en låt forferdelig tøft i forhold til mine preferanser. Og etter en liten stund med Guitar Rig, så fant jeg jo trossalt ut at moduleringer av amper ikke er det samme som å ha en amp, så derfor tok jeg meg i skinnet og tenkte jeg måtte finne meg en amp som passet litt bedre enn en PC som drar alt for mange applikasjoner allerede. Da testa jeg flere småjævler av noen amper (Blues JR., Orange Tiny Terror, noe Marshall-greier og en Mesa Boogie). Hot Rod Deluxen med en Tubescreamer gav meg jævla god feeling da jeg slo ann et blues-riff i A.

Det endte med de tre, og det er vel ikke så mye til tips, men som du allerede vet, er det ikkenoe annet å gjøre enn å gå i forskjellige sjapper og prøve forskjellige gitarer og amper.

Lyden i mitt er i allefall veldig basic rockelyd.

Sånn ca. som dette

til klassisk Tele-twang (wham bam, thank you 'mam). :)

Snart kommer det vel en Les Paul i hus også, bare fordi jeg har lyst på en. :closedeyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.